• 0229-502000
 

Verlenging samenwerking Scheuten Glas en Simon Loos

Ondertekening contractverlenging Scheuten Glas-Simon Loos
  |   home

In juni konden we de contractverlenging met onze zeer gewaardeerde klant Scheuten Glas vieren. Met de bezegeling van het nieuwe contract voor vijf jaar, vierden Scheuten Glas en Simon Loos eigenlijk ook een jubileum: we werken namelijk al tien jaar met dit mooie bedrijf samen!

Scheuten Glas is één van de vijf grootste onafhankelijke glasleveranciers van Europa. Het bedrijf levert glasproducten aan bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten en winkelpanen. Vanuit de vestiging in Zwaag beleveren we vooral in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland.

Het transport van glas luistert vanzelfsprekend erg nauw, en wordt door een vaste ploeg collega’s uitgevoerd met speciaal materieel. Zowel de trekkers als de trailers zijn op een bijzondere manier aangepast voor het werk.

Simon Loos: “We zijn vanzelfsprekend erg blij met de contractverlenging, en ook best trots. Scheuten Glas is voor ons een bijzondere opdrachtgever, alleen al door het speciale materieel dat we gebruiken voor de vaak grote glasobjecten. We rijden met aangepaste zeilentrailers die we hoger kunnen maken. Deze hogere trailers rijden we daarom met speciale lagere trekkers – zgn. lowliners – die bijvoorbeeld een lagere schotel en kleinere banden hebben. Met de contractverlenging is er ook groen licht voor het aanpassen van het materieel: we schaffen vier nieuwe trekkers aan, vier nieuwe kooiapen en knappen de trailers weer helemaal op naar nieuwstaat. Bovendien starten we na de zomer een mooi consultancyproject om te kijken waar er optimalisatie mogelijk is in de vervoersstromen. Met recht reden voor een dikke glimlach dus!”