• 0229-502000
 

Drankenlogistiek

Met prachtige namen in ons klantenbestand rijden wij met de divisie Drankenlogistiek – u dacht het al – een groot assortiment aan (non-) alcoholische dranken van de productielocaties naar groothandels en distributiecentra van grootwinkelbedrijven in Nederland. Natuurlijk nemen wij dan ook de emballage weer mee terug, en nemen wij u desgewenst de hele emballageregistratie uit handen.

Wij leveren 24 uur per dag, stipt op tijd en vaak met behulp van geautomatiseerde laad- en lossystemen. De wagens zijn veelal uitgevoerd in de huisstijl van de klant (dedicated).

Elektrisch rijden

Maar liefst zeven volledig elektrische trucks worden ingezet voor de horecadistributie in de binnenstad van Amsterdam. In het voorjaar van 2016 zijn alle niet-Euro 6 dieselbakwagens voor de bierdistributie daar vervangen door elektrische wagens. Als logistiek partner leveren we hiermee een belangrijke bijdrage aan de doelstelling om de uitstoot in de binnensteden van de Randstad over een aantal jaar terug te dringen naar nul.

De trucks zijn geheel volgens de laatste technieken gebouwd en hebben een extreem laag energieverbruik, met name in de stad. Dit is mogelijk dankzij o.a. een zeer krachtig en geavanceerd terugwinningssysteem van rem-energie.

Traditionele waarden met een innovatieve kijk op logistiek

Transportdisciplines

Winkeldistributie

Vanuit regionale distributiecentra (DC’s) verzorgt de divisie Winkeldistributie leveringen aan de winkelfilialen van veel aansprekende namen in Retail. Met grote precisie en just-in-time.

Beneluxtransport

De divisie Beneluxtransport vervoert uiteenlopende goederen binnen de gehele Benelux: van groupage tot FTL, van geconditioneerd tot diepvries, van cross dock tot rechtstreekse leveringen.

Drankenlogistiek

Het onderdeel Drankenlogistiek rijdt (non-) alcoholische dranken in alle verpakkingssoorten van productielocaties naar groothandels en distributiecentra van grootwinkelbedrijven, vaak in de huisstijl van de klant.

Bulktransport

De bulkwagens van de divisie Bulktransport rijden door heel Europa en vervoeren met de drie verschillende soorten bulkopleggers producten in food, feed, farmacie en non-food.