• 0229-502000
 

Drankenlogistiek

Met prachtige namen in ons klantenbestand rijden wij met de divisie Drankenlogistiek – u dacht het al – een groot assortiment aan (non-) alcoholische dranken van de productielocaties naar groothandels en distributiecentra van grootwinkelbedrijven in Nederland. Natuurlijk nemen wij dan ook de emballage weer mee terug, en nemen wij u desgewenst de hele emballageregistratie uit handen.

Wij leveren 24 uur per dag, stipt op tijd en vaak met behulp van geautomatiseerde laad- en lossystemen. De wagens zijn veelal uitgevoerd in de huisstijl van de klant (dedicated).

Euro 6

De ingebruikname van Euro 6-motoren is een belangrijke volgende stap in de verduurzaming van transport. Inmiddels bestaat ongeveer 70% van het wagenpark uit Euro 6-wagens (de overige voertuigen zijn Euro 5, rijden op LNG of zijn elektrisch). Vergeleken met Euro 5-motoren wordt de uitstoot van stikstofoxides met 80 procent verlaagd en de emissie van fijnstof gehalveerd.

Traditionele waarden met een innovatieve kijk op logistiek

Transportdisciplines

Rolling shot handdoek-2
Rolling shot handdoek-2

Winkeldistributie

Vanuit regionale distributiecentra (DC’s) verzorgt de divisie Winkeldistributie leveringen aan de winkelfilialen van veel aansprekende namen in Retail. Met grote precisie en just-in-time.

Beneluxtransport

De divisie Beneluxtransport vervoert uiteenlopende goederen binnen de gehele Benelux: van groupage tot FTL, van geconditioneerd tot diepvries, van cross dock tot rechtstreekse leveringen.

Drankenlogistiek

Het onderdeel Drankenlogistiek rijdt (non-) alcoholische dranken in alle verpakkingssoorten van productielocaties naar groothandels en distributiecentra van grootwinkelbedrijven, vaak in de huisstijl van de klant.

Bulktransport

De bulkwagens van de divisie Bulktransport rijden door heel Europa en vervoeren met de drie verschillende soorten bulkopleggers producten in food, feed, farmacie en non-food.