• 0229-502000
 

Bulktransport

De divisie Bulktansport is specialist in het vervoeren van droge onverpakte goederen, en rijdt voor haar klanten heel Europa door. Met 25 trekkers en 35 opleggers ontzorgen zij het bulkvervoer voor o.a. fabrieken, handelaren, handelshuizen, en wei- en melkpoedermakelaars.

Een van de specialiteiten van Bulktransport is om grote projecten last minute op te lossen. Door de korte lijnen en persoonlijke communicatie staan de planners en chauffeurs dichtbij de klanten,en zijn zij onovertroffen in het uiterst snel, flexibel en betrouwbaar oplossen van alle vraagstukken.

De chauffeurs onderscheiden zich door hun jarenlange ervaring en productkennis, en worden continu bijgeschoold in de laatste technieken en kwaliteitseisen. Het moderne, schone wagenpark met bulktrailers voor elke specifieke transportbehoefte, is volledig afgestemd op het silotransport van producten voor farmacie, food, feed en non-food. Uiteraard is het reinigingsproces – van groot belang binnen het bulktransport – grondig onder controle, en doorstaan wij de kwaliteitscontrole voor HACCP en GMP+ B4 altijd met glans.

Alle reinigings- en spoelhistorie is overigens, net als de producthistorie, digitaal voor onze klanten beschikbaar, en met het voertuigvolgsysteem verliezen we geen wagen uit het oog. Via de webportal kunnen onze klanten managementinformatie en KPI-rapportages 24/7 online opvragen.

Snel, betrouwbaar & flexibel

Of het nu om vaste stromen of projectmatige maatwerkoplossingen gaat, Bulktransport ontzorgt uw hele supply chain in bulkgoederen ‘waar en wanneer u maar wenst’. Met onze ervaren chauffeurs en hoogwaardige materieel zijn wij specialist in het silovervoer van droge losgestorte producten.

Farmacie

Met dedicated opleggers worden producten voor de farmacie (bijv. lactose) binnen een gesloten circuit vervoerd. Het hele proces staat onder strenge controle (HACCP) en garandeert kwaliteit van het hoogste niveau. Uiteraard houden de ervaren chauffeurs het reinigingsproces nauwlettend in de gaten.

Food

Het silovervoer van levensmiddelen in vaste vorm (zoals suiker, melkpoeder en aardappelzetmeel) voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. De hoogwaardige reiniging van de bulkopleggers voldoet uiteraard aan de normen van HACCP tot in de kleinste details (zoals het gebruik van terrorismeverzegeling en detectiepleisters).

Feed en non-food

Bij het bulkvervoer van producten in feed (o.a. wei- en melkpoeder voor diervoeders) voeren onze goed opgeleide chauffeurs uiterst precies de kwaliteitsregels van GMP+ B4 uit en beschikken altijd over de actuele documentatie bij de opleggers. Voor het silovervoer van producten in non-food (zoals korrels en perlite) beschikken onze bulkopleggers over o.a. fijnfilters.

HACCP en GMP+ B4

Zeker ook in bulktransport is het borgen van (voedsel)veiligheid en kwaliteit van het grootste belang. Natuurlijk zijn wij gecertificeerd volgens de kwaliteitssystemen HACCP en GMP+ (het behalen en behouden van de GMP-normering is verplicht voor het bulktransport van onverpakte diervoederlevensmiddelen).

Bij de jaarlijkse audits wordt sterk gecontroleerd op bijvoorbeeld het reinigen, het spoelen na ieder transport, en onze registratie van de vervoerde goederen die goed moet worden bijgehouden en vijf jaar gearchiveerd. U snapt dat wij altijd met vlag en wimpel slagen…

Traditionele waarden met een innovatieve kijk op logistiek

Transportdisciplines

Rolling shot handdoek-2
Rolling shot handdoek-2

Winkeldistributie

Vanuit regionale distributiecentra (DC’s) verzorgt de divisie Winkeldistributie leveringen aan de winkelfilialen van veel aansprekende namen in Retail. Met grote precisie en just-in-time.

Beneluxtransport

De divisie Beneluxtransport vervoert uiteenlopende goederen binnen de gehele Benelux: van groupage tot FTL, van geconditioneerd tot diepvries, van cross dock tot rechtstreekse leveringen.

Drankenlogistiek

De divisie Drankenlogistiek rijdt (non-) alcoholische dranken in alle verpakkingssoorten van productielocaties naar groothandels en distributiecentra van grootwinkelbedrijven, vaak in de huisstijl van de klant.

Bulktransport

De bulkwagens van de divisie Bulktransport rijden door heel Europa en vervoeren met de drie verschillende soorten bulkopleggers producten in food, feed, farmacie en non-food.