• 0229-502000
 

Simon Loos

Simon Loos hoort bij de top 10-logistiek dienstverleners in Nederland en ontzorgt dagelijks de logistiek van veel aansprekende bedrijven en merken. In ons ruim 80-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand logistiek dienstverlener met veel kennis van, en ervaring in het bieden van een logistiek totaalpakket. Duurzaamheid en innovatie zitten in ons DNA, en wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Simon Loos werkt aan de beste dienstverlening in Transport, Warehouse, Co-packing en Logistieke Consultancy.

Al ruim driekwart eeuw samen op weg

Sinds haar oprichting in 1938 is Simon Loos uitgegroeid tot een veelzijdig aanbieder van een logistieke diensten, met meer dan 60 standplaatsen en vestigingen in Nederland. Maar, zo begon het natuurlijk niet, toen Simon Loos sr. zijn bodedienst tussen Alkmaar en Hoorn startte… In de loop der jaren groeide het bedrijf uit, verwelkomde Albert Heijn als klant in 1969, splitste op in 1985 waarmee Piet Loos in zijn eentje doorging, startte in dat jaar ook de VAL-diensten met Simaro, bouwde een splinternieuw hoofdkantoor in Wognum in 2000, voegde Logistieke Consultancy aan haar diensten toe in 2007, richtte een modern warehouse op in Tiel in 2009, verbouwde het koelwarehouse in Geldermalsen in 2012… en bevindt zich inmiddels al jaren in de top 20 van logistiek dienstverleners. Met Simon Loos en Angelique Loos staat sinds 2009 de derde generatie Loos aan het roer. Op naar de 100!

icon-vestigingen

60
Locaties

icon-opslagruimte

85000
Palletplaatsen

Icon - Value Added Logistics (1)

125000
Displays

icon-medewerkers

3200
Medewerkers

icon-trekkers

1400
Trekkers

icon-trailers

1500
Trailers

Simon Loos in vogelvlucht

Onze diensten

Transport

Ruim 1.400 wagens rijden dagelijks het vuur uit hun sloffen om onze klanten écht blij te maken. Met de divisies Winkeldistributie, Drankenlogistiek, Beneluxtransport en Bulktransport ontzorgen wij uw transport in de Benelux volledig. Van FTL tot LTL, van fijnmazige distributie tot landelijk vervoer.

Warehouse

Met 85.000 m² warehouse op drie centraal gelegen locaties – in Wognum, Tiel en Geldermalsen – zijn wij ook graag samen met u op weg voor uw geconditioneerde en ongeconditioneerde opslag, inslag, uitslag, intratransport, crossdocking, voorraadmanagement en orderpicking.

Co-packing

Retourverwerking, displays, inpakken, ompakken, verpakken, stickeren, labelen, (om)prijzen, krimpen, scannen, tellen en sorteren: Simon Loos is gespecialiseerd in alle mogelijke Value Added Logistics-werkzaamheden en beschikt hiervoor over o.a. de nieuwste machines.

Logistieke Consultancy

Onze eigen logistiek consultants helpen bij het optimaliseren en innoveren van onze diensten én die van onze klanten. Met een innovatieve blik op logistiek begeleiden zij o.a. de klantimplementaties, verzorgen optimalisatietrajecten bij de klant en ontwikkelen rapportages.

C2A - Simon Loos (1)

Traditionele waarden met een innovatieve kijk op logistiek

CONTACT