• 0229-502000
 

Co-packing

Simon Loos is zeer ervaren in een grote verscheidenheid aan waarde toevoegende diensten, ook wel bekend als Value Added Logistics of Value Added Services (VAL/VAS), die wij uitvoeren onder de vlag van Simaro. Het meest zichtbaar zijn waarschijnlijk de ruim 100.000 displays die wij jaarlijks verzorgen voor grote namen in o.a. Retail. Van de vaste displays regelen we ook de gehele retourenstroom, net als voor andere retour- en terugroepacties.

Ook het ompakken, inpakken, verpakken en krimpen van artikelen doen we als geen ander. En zijn er andere labels nodig of wilt u artikelen of verpakkingen gestickerd hebben? Wij draaien  er onze hand niet voor om. Zo heeft u snel en met grote efficiency precies het juiste product op precies de juiste manier. Overigens zorgen onze nauwe samenwerking met displayleveranciers en ons eigen rolly/dolly-account ervoor dat we flexibel kunnen schakelen.

Waarde toevoegen met Value Added Services

Displays

Jaarlijks stellen wij meer dan 100.000 displays samen, van periodieke ‘vaste’ winkeldisplays tot speciale actiedisplays in alle soorten en maten. Voor een snelle verwerking hebben wij overigens een eigen rolly/dolly-account en een nauwe samenwerking met displayleveranciers.

Krimpen

Met onze moderne krimpmachines kunnen wij alle vormen en soorten artikelen krimpen en bundelen, zodat u over precies het juiste aantal en formaat kunt beschikken. Onze veelzijdige en flexibele krimpmachine kan een grote diversiteit aan producten aan: per productielijn kunnen wij onze krimpmachine elke keer instellen op de juiste grootte en verpakkingsaantal.

Retourverwerking

Het verwerken van bijvoorbeeld displays met onverkochte artikelen, retour gekomen producten of teruggeroepen artikelen: wij zijn er meester in en zorgen voor een vlekkeloze verwerking. Tellen en sorteren op herkomst of artikelniveau gebeurt geautomatiseerd, zorgvuldig en snel. Uiteraard heeft u als klant volledige online inzage.

In-, om-, verpakken, labelen…

Van groot naar klein, juist van klein naar groot, eerst labelen en dan verpakken: u bedenkt het en wij zorgen ervoor dat uw artikelen op precies de juiste manier kunnen worden gepresenteerd of vervoerd. Wij verzorgen ook alle sticker- en labeldiensten die nodig zijn voor de juiste presentatie van uw artikelen. Per eenheid, consumentenverpakking of grootverpakking.

Innovatief scannen

Simon Loos had opnieuw een primeur van wereldformaat door de geavanceerde scanoplossing ‘Jade’ in te zetten binnen het logistieke proces. Hiermee is de retourverwerking van o.a. displays met onverkochte artikelen enorm geoptimaliseerd.

Artikelen worden in het hoge tempo van 60 per minuut gescand d.m.v. 3D-foto’s, zodat herkenning altijd snel en foutloos is, ongeacht de positie van de barcode. De scanunit heeft veel functionaliteiten die specifiek op de wensen van Simon Loos zijn geprogrammeerd. Natuurlijk is alles digitaal en is alle informatie meteen (voor de klant) beschikbaar. Met behulp van de scanoplossing is dus een enorme winst geboekt in de verwerkingssnelheid en efficiency van het retourproces.

C2A - Angelique Loos

SAMEN OP WEG
naar de beste logistiek

CONTACT