• 0229-502000
 

Diensten

Partner in logistieke dienstverlening

De logistieke wereld is continu in beweging en dat vinden wij heerlijk. Samen op weg met onze klanten naar de beste logistiek, dan zijn wij op ons best. Als organisatie combineren wij de traditionele waarden van een familiebedrijf met een innoverende blik op logistiek, en dit samenspel zorgt ervoor dat wij altijd op zoek zijn naar hoe wij onze klanten echt blij kunnen maken.

Dit doen we door een logistieke totaaloplossing aan te bieden in Transport, Warehouse, Co-packing en Logistieke Consultancy. Wij focussen hierbij op een volwaardig partnership met onze klanten, waarbij de lange termijn en het gezamenlijke belang steeds bovenaan staan. Simon Loos ontzorgt zo dagelijks de logistiek voor vele aansprekende bedrijven en merken.

Onze diensten

Transport

Ruim 1400 wagens rijden dagelijks het vuur uit hun sloffen om onze klanten écht blij te maken. Met de divisies Winkeldistributie, Drankenlogistiek, Beneluxtransport en Bulktransport ontzorgen wij uw transport in de Benelux volledig. Van FTL tot LTL, van fijnmazige distributie tot landelijk vervoer.

Warehouse

Met 85.000 m² warehouse op drie centraal gelegen locaties – in Wognum, Tiel en Geldermalsen – zijn wij ook graag samen met u op weg voor uw geconditioneerde en ongeconditioneerde opslag, inslag, uitslag, intratransport, crossdocking, voorraadmanagement en orderpicking.

Co-packing

Retourverwerking, displays, inpakken, ompakken, verpakken, stickeren, labelen, (om)prijzen, krimpen, scannen, tellen en sorteren: Simon Loos is gespecialiseerd in alle mogelijke Value Added Logistics-werkzaamheden en beschikt hiervoor over o.a. de nieuwste machines.

Logistieke Consultancy

Onze eigen logistiek consultants helpen bij het optimaliseren en innoveren van onze diensten én die van onze klanten. Met een innovatieve blik op logistiek begeleiden zij o.a. de klantimplementaties, verzorgen optimalisatietrajecten bij de klant en ontwikkelen rapportages.

Samen met onze klanten op weg naar de beste logistieke dienstverlening, dan zijn wij op ons best.

CONTACT

Innovatief op weg

Traditionele waarden met een innovatieve kijk op logistiek… Wat betekent dat voor u?

We combineren kwaliteit, betrouwbaarheid en ‘altijd een oplossing’ met continue aandacht voor het vernieuwen en verslimmen van onze logistieke diensten. Dat leverde ons in het verleden al veel mooie primeurs op: zo ontwikkelden we een tijdbesparend laad- en lossysteem, bedachten we een nieuw koppelsysteem voor onze LZV’s, waren we de eerste ldv’er die op grote schaal LNG-wagens inzette in retail, gebruikten we als eerste ter wereld de innovatieve scanoplossing in het logistieke proces en waren we de eerste met brede inzet van elektrische voertuigen voor stedelijke horecadistributie. Ook innoveren is onze traditie…

Duurzaamheid en MVO

De zorg voor de generaties na ons zit in ons DNA. Simon Loos kijkt steeds naar nieuwe manieren om duurzame en verantwoorde kwaliteit te leveren.

Een schoon wagenpark en het gebruik van alternatieve brandstoffen, zoals LNG en elektrische aandrijving, is daarbij natuurlijk een belangrijk onderdeel. Maar duurzaamheid gaat zeker ook over bijvoorbeeld het terugdringen van het aantal vervoersbewegingen, zuiniger rijden, betere inzetbaarheid van mensen, en moderne technieken en gebouwen.

Lees meer over onze visie op duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en kwaliteit.

icon-vestigingen

60
Locaties

icon-opslagruimte

85000
palletplaatsen

Icon - Value Added Logistics (1)

125000
Displays

icon-medewerkers

3200
Medewerkers

icon-trekkers

1400
Trekkers

icon-trailers

1500
Trailers

Nieuwsbrief ontvangen?