• 0229-502000

Stap binnen in onze bijzondere 1.000e Mercedes-Benz!

Stap binnen in onze bijzondere 1.000e Mercedes-Benz!

MERCEDES-BENZ ACTROS 2648

Een unieke verlengde cabine – opgebouwd uit een BigSpace en GigaSpace -, een luxe tailormade interieur, een sleep-as met boogielift en een 13 liter 6 cilinder motor met 480 pk: wat een beauty is deze speciale 1.000e Mercedes-Benz voor Simon Loos!

De truck gaat aan de slag voor Bulktransport, waar ‘ie met zijn schuifschotel alle soorten bulkopleggers hebben kan. Vaste chauffeur Wil gaat ‘m vol trots rijden. Een prachtige waardering voor zijn ruim veertig jaar trouwe dienst! Natuurlijk zijn dit soort bijzondere trucks ook bij ons niet aan de orde van de dag, maar we hebben wel gewoon écht fijne jobs voor iedereen die graag bij een professionele, sociale en stabiele werkgever zijn pensioen wil halen. Check hier onze vacatures!

1.000e Mercedes-Benz voor Simon Loos
GROEI MET ONS MEE

Word chauffeur bij Simon Loos!

Als chauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar, met volop mogelijkheden in bijvoorbeeld het soort werk en aantal uren. Omdat we echt geloven in ‘samen op weg’, is alles natuurlijk ook altijd prima geregeld (zoals je salaris, secundaire voorwaarden met reiskostenregeling, opleidingen en mooi materieel). 

Kom je ook bij de familie? Met 35 standplaatsen is er altijd wel een fijne job bij jou in de buurt.
We horen graag van je: solliciteer eenvoudig op een van onze vacatures of stuur een mailtje naar werken@simonloos.nl.

Bekijk alle chauffeursvacatures
Martijn Kuipers
Martijn Kuipers
SCANIA S520 NEXT GEN HIGHLINE

De honderdste Scania is met zijn V8-motor een bijzondere motorwagen. Deze prachtige combi – een Next Generation Scania S520 V8 Highline, met Heiwo-koelbak en schamel-aanhanger – ging in mei 2017 de weg op, en heeft al heel wat bewonderende blikken gekregen. De vaste chauffeur is Martijn Kuipers.

Deze combinatie biedt een enorm voordeel: deze uitvoering zorgt ervoor dat de asdruk op de hele combinatie óók bij deellading toch binnen de wettelijke grenzen blijft. Simon Loos grijpt hiermee terug op een traditionele techniek, maar wist dit in samenwerking met leveranciers Heiwo en Pacton zodanig aan te passen dat er niet is ingeboet op laadcapaciteit.

De Next Generation Scania’s met S Highline-cabine bieden een riante werk- en rustplek, met o.a. een volledig vlakke vloer, een breed bed en een nieuwe verbeterde chauffeurspositie. Bovendien is er vanuit de cabine ruim zicht – en dus veel overzicht – rondom, wat enorm bijdraagt aan de veiligheid die zo cruciaal is bij beleveringen in bijvoorbeeld steden.

Ervaar het bijzondere V8-gevoel van onze 100e Scania!

Ervaar het bijzondere V8-gevoel van onze 100e Scania!