• 0229-502000
 

Unieke 1.000e Mercedes-Benz voor Simon Loos!

  |   home

Vol trots kunnen we ‘m nu eindelijk aan iedereen laten zien: de wel heel bijzondere 1.000e Mercedes-Benz voor Simon Loos!

Deze unieke truck is een Mercedes-Benz Actros 2648 met 13 liter 6 cilinder motor en 480 pk. De cabine is opgebouwd uit twee delen, waar maanden aan is gewerkt: het voorste deel van de cabine is een BigSpace, die aan de achterkant met bijna een meter is verlengd met een GigaSpace. Deze combinatie is de enige ter wereld!

En ook binnenin is de cabine niet minder speciaal. Special Interior heeft het luxe interieur verzorgd, en vanaf de ruime banken heb je bijvoorbeeld de flatscreen-tv, magnetron, koelkast en high-end muziekinstallatie binnen handbereik. Na de noeste arbeid is het vervolgens heerlijk uitrusten in het ruime bed. Natuurlijk is zo’n beetje alles van prachtig leer met stoere stiksels.

Deze special edition gaat rijden voor onze divisie Bulktransport. Door de ‘schuifschotel’ kunnen alle soorten bulkopleggers worden vervoerd, zonder de maximale lengte te overschrijden. De compressor kon mooi in het geheel worden verwerkt, en de schuine luchtaansluiting is zodanig gemonteerd dat de zijskirt niet open hoeft tijdens gebruik. De truck is met zijn sleep-as met boogielift overigens de enige ‘nasleper’ in het wagenpark van Simon Loos.

> Benieuwd hoe de unieke cabine er van binnen uitziet? Beleef het in de 3D VIRTUAL TOUR op simonloos.nl/1000.

 

KOM OOK BIJ DE FAMILIE! SIMONLOOS.NL/VACATURES