• 0229-502000
 

Simon Loos opent garage in Geldermalsen en zoekt monteurs

  |   home

“Er is hier werk zat”, vertelt Marcel Pater, wagenparkbeheerder bij Simon Loos. “Begin 2023 breiden wij onze standplaats in Geldermalsen uit met een nieuwe garage.” Daarmee gaat de standplaats in West-Betuwe een belangrijke rol spelen in het onderhoud van de 1.400 voertuigen van Simon Loos. Vanwege de uitbreiding van de standplaats zoekt de logistiek dienstverlener monteurs (ook in opleiding) en extra chauffeurs.

“We hebben veel auto’s rijden in het zuiden van Nederland, deze kunnen we vanuit de nieuwe garage in Geldermalsen efficiënter onderhouden”, legt Marcel Pater uit. Een deel van de vrachtwagens van Simon Loos gaat nu voor onderhoud naar de werkplaats in het noorden van Nederland. De centraal gelegen nieuwe garage is dan ook zeer welkom. Een groep monteurs gaat aan de slag met de trailers en laadkleppen van de vrachtwagens.

Monteursteam zoekt versterking
“Het is prachtig werk”, zegt Marcel. “Het fijne is dat wij deze expertise zelf in huis hebben. De monteurs sleutelen aan ons eigen materieel. Als monteur werk je niet op tijd, maar het gaat ons om kwaliteit.” Het team in de werkplaats houdt zich onder meer bezig met het uitvoeren van reparaties, onderhoud, APK- en LPK-keuringen. “We kunnen het takenpakket natuurlijk aanpassen aan de ervaring van de monteur”, legt Marcel uit. “Je hebt bij ons in ieder geval nooit storingsdiensten en op de standplaats is nauw contact met andere afdelingen, waardoor we altijd snel kunnen schakelen voor de monteur.”

Inloopsollicitatie op woensdag 30 november
Simon Loos houdt op woensdag 30 november een inloopsollicitatie op de standplaats aan Poppenbouwing 24 in Geldermalsen. Wie interesse heeft in een baan in de transportsector, is welkom om vrijblijvend langs te komen tussen 11.00 en 15.00 uur. Naast de functies in de werkplaats, zijn in Geldermalsen diverse vacatures voor chauffeurs en ook het warehouseteam zoekt versterking.

Wil je meer weten over het werk bij Simon Loos? Kijk op www.werkenbijsimonloos.nl voor alle vacatures en meer informatie.