• 0229-502000
 

In juli weer extra inloopsollicitaties bij Simon Loos

  |   home

Een klik voel je meestal meteen. Dus waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Daarom houdt Simon Loos in juli weer inloopsollicitaties. Stap geheel vrijblijvend binnen bij Simon Loos voor een bakkie. Even kennismaken met je potentiële collega’s en kijken of het klikt. Zo ja, dan kun je direct solliciteren en met een nieuwe baan naar huis.

Op standplaatsen door heel Nederland opent Simon Loos komende tijd de deuren. Iedereen die nieuwsgierig is naar een baan als chauffeur, is welkom om zonder afspraak binnen te stappen. Ook wanneer je nog geen C(E)-rijbewijs hebt. Met Les met Loos biedt Simon Loos namelijk op diverse standplaatsen een opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur (C en CE) aan.

Van netwerktransport tot winkeldistributie
Bij Simon Loos kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Met de divisies Winkeldistributie, Foodservice, Drankenlogistiek, Netwerktransport en Bulktransport, is er voor iedere chauffeur een passende tak van sport. Daarnaast kun je als chauffeur fulltime of parttime aan de slag, overdag of in de nacht. Tijdens de inloopsollicitaties vertellen medewerkers op de standplaats alles over de mogelijkheden.

Bekijk hieronder of de inloopsollicitaties van Simon Loos ook bij jou in de buurt zijn. Op werkenbijsimonloos.nl staat een volledig overzicht van alle vacatures. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment van Simon Loos via 0227-504638 of werken@simonloos.nl.