• 0229-502000
 

Simon Loos start met inloopsollicitaties: “Fijne manier om je te oriënteren op een baan”

  |   home

Simon Loos houdt komende weken inloopsollicitaties op diverse standplaatsen in Nederland. “Een inloopsollicitatie is voor veel mensen een laagdrempelige manier om erachter te komen of werken bij Simon Loos iets voor hen is”, vertelt Monique Wammes, HR Manager bij Simon Loos. Tijdens een inloopsollicitatie kunnen geïnteresseerden bij Simon Loos langskomen voor een kennismaking.

Tilburg, Oss, Heerenveen, Almere, Vianen, Nijkerk, Wognum: op standplaatsen door heel Nederland opent Simon Loos komende tijd de deuren voor potentiële nieuwe medewerkers. Iedereen die nieuwsgierig is naar een baan bij Simon Loos is welkom om zonder afspraak binnen te stappen.

“We willen dit zo laagdrempelig mogelijk houden”, legt Monique Wammes uit. “Geen officiële sollicitatiegesprekken waar je je in spanning voor moet voorbereiden. Wij stellen zitten klaar voor een één-op-één kennismaking onder het genot van een lekker bakje koffie in een informele sfeer.” De gesprekken zijn niet altijd met medewerkers van de afdeling Recruitment, maar juist ook met medewerkers van de standplaats.

Van netwerktransport tot winkeldistributie
Simon Loos is altijd op zoek naar goede professionals die aan de slag willen in de winkel- en horecadistributie, drankenlogistiek of het netwerktransport. “Welke kant je binnen ons bedrijf nu op wilt gaan, het fijne is dat je als bezoeker meteen voelt of er een klik is met het bedrijf. Zie je jezelf vervolgens bij ons achter het stuur zitten? Dan gaan we meteen voor je aan het werk om jou die passende werkplek te geven. Zie je er toch van af? Dan vinden we het natuurlijk alsnog heel fijn dat je evengoed de moeite hebt genomen om langs te komen!”

Bekijk hieronder of de inloopsollicitaties van Simon Loos ook bij jou in de buurt zijn en kijk op werkenbijsimonloos.nl voor een volledig overzicht van alle vacatures. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment van Simon Loos via 0227-504638 of werken@simonloos.nl.