• 0229-502000
 

Simon Loos neemt Autospuiterij Nico Mooij over

  |   home

Simon Loos neemt per 1 april 2021 Autospuiterij Nico Mooij uit Opmeer over. Al decennia lang is dit bedrijf de vaste partner op het gebied van spuit- en schadeherstelwerkzaamheden van het wagenpark van Simon Loos. “Een logische stap in de visie van de onderneming”, aldus COO Simon Loos. “De wederzijdse afhankelijkheid tussen ons is groot. Nico Mooij is al jaren een belangrijke schakel in onze dienstverlening en andersom zijn wij hun allergrootste klant. Na de fusie met Peter Appel Transport is ons wagenpark verdubbeld. Met deze stap borgen wij de flexibiliteit en kosten van deze schakel.

Met deze overname beschikt Simon Loos nu, naast een eigen garage en wasstraat, ook over een eigen moderne truckspuiterij met 8 gekwalificeerde medewerkers, die werken volgens de nieuwste technieken en huidige milieu-eisen. Het bedrijf gaat verder onder de naam Simon Loos Truckspuiterij. Nico Mooij: “Voor Ingrid en mij is het belangrijk dat wij ons bedrijf toekomstbestendig achterlaten en dat onze mensen goed terecht komen. Door de nauwe samenwerking zijn zij nu al een beetje Simon Loos, dus daar maken wij ons absoluut geen zorgen over.”

Autospuiterij Nico Mooij heeft jarenlang ervaring in het verrichten van spuit- en plaatwerk en repareren van grootmaterieel. Het bedrijf is sinds het spuiten van de eerste auto in 1979 voortdurend meegegroeid met Simon Loos. De twee bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan qua serviceverlening, flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid.