• 0229-502000
 

Feestelijke ingebruikname Euro 6-trekkers voor Bavaria en Heineken

  |   home

Afgelopen zaterdag was opnieuw een mooie mijlpaal in het bestaan van Simon Loos en de samenwerking met twee van haar grote en zeer gewaardeerde klanten. Zowel Bavaria als Heineken namen op 11 augustus hun gloednieuwe Mercedes Benz Euro 6-trekkers in ontvangst.

Rond half 11 ’s ochtends kwamen op de Tender in Wognum de tien nieuwe Bavaria-trekkers in kolonne het talud afgereden. Dit feestelijke (en indrukwekkende) moment werd onder meer bijgewoond door directie en transportmanagers van Simon Loos, een afvaardiging van Bavaria en Mercedes Benz en een aantal fotografen.

’s Middags vond er een dergelijke feestelijke overhandiging plaats op Zoeterwoude, waar Heineken haar twee eerste Euro 6-trekkers in gebruik nam.

De ingebruikname van Euro 6-motoren is een belangrijke volgende stap in de verduurzaming van transport. De Euro 6-motoren zijn ontwikkeld volgens de laatste emissienorm voor voertuigen in de Europese Unie die per 1 januari 2014 van kracht wordt. Vergeleken met Euro 5-motoren wordt de uitstoot van stikstofoxides met 80 procent verlaagd en de emissie van fijnstof gehalveerd. Simon Loos loopt hiermee, samen met haar klanten en in samenwerking met Mercedes Benz, wederom voorop!