• 0229-502000
 

Collega Bob genomineerd voor praktijkopleider van het jaar!

  |   home

Onze collega Bob Beijer is een van de drie genomineerden in de verkiezing voor ‘Beste Praktijkopleider Transport en Logistiek van 2020’. Een geweldige prestatie, en wat ons betreft geheel terecht! In zijn functie als praktijkbegeleider op onze standplaats in Amsterdam heeft hij de afgelopen jaren al heel wat chauffeurs begeleid en is hij een graag geziene collega.

Unitmanager Winkeldistributie Kjell van Heumen weet wel waarom Bob de verkiezing zou moeten winnen: “Bob is echt een hele goede leermeester. Hij geeft de jongens complimenten, maar kan ze ook stevig aanspreken als het nodig is. In de loop der jaren heeft hij al menig chauffeur opgeleid die nu nog steeds naar tevredenheid voor ons werkt. Echt een soort broedkamer… En ook als collega is Bob gewoon een heel prettig persoon om mee te werken. Hij is praktisch, heeft veel ervaring in het werk, straalt veel energie uit en is bijna een soort vaderfiguur voor de nieuwe chauffeurs. Alle credits dus voor Bob, en niet te vergeten ook zijn collega Nokko Breedveld waar hij al jaren mee samenwerkt. Zij doen het samen fantastisch, werken hard en stralen dat ook af op de jongens. Ik vind het een topvestiging om te komen ook, de sfeer is heel goed. ‘Niet lullen maar poetsen’, maar dan wel écht met oog voor de mensen. Ik zeg weleens een beetje gekscherend: “In Amsterdam is het lekker vol gas!”

Eerder al plaatste STL dit interview met Bob over zijn werk en passie als praktijkbegeleider, en inmiddels staat er ook een erg leuke video van Bob en een van de leerlingen online.

De winnaar wordt gekozen door het publiek, en dus kan er nu gestemd worden. Wij rekenen er natuurlijk op dat iedereen zijn stem uitbrengt op Bob! 🙂

Stemmen kan via deze link: ikmeldmijaan.nl/debestevan2020
LET OP: alleen klikken op de button onder de foto van Bob is niet genoeg; je stem wordt pas verstuurd nadat je onderaan de pagina je naam en mailadres hebt ingevuld en op ‘Stem!’ hebt geklikt!

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Jong Talent Event op 27 oktober, en doet daarna automatisch mee met de landelijke verkiezingen via SBB.