• 0229-502000
 

Werken bij

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf. Met ruim 1.650 collega’s ontzorgen we dagelijks de logistiek voor veel aansprekende merken, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Plus, Jumbo, Heineken, Bavaria en Danone. Naast Transport zijn we ook groot in Warehousing, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Onze mensen zijn het allerbelangrijkste: hier begint en eindigt onze onderscheidende logistieke dienstverlening. We zijn trots op al onze collega’s en doen er alles aan om ze – net als onze klanten – écht blij te maken. Met (baan)zekerheid, opleiding & begeleiding, doorgroeimogelijkheden, mooi materieel en een sociale cultuur willen we ook als werkgever het verschil maken.

Oh, en vanzelfsprekend hanteren wij de cao Beroepsgoederenvervoer en bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden incl. een reiskostenregeling .

Enthousiast geworden? Kijk dan wat we voor je kunnen betekenen als je chauffeur wilt worden bij Simon Loos, check alle vacatures, kom binnenlopen & kennismaken tijdens één van onze inloopsollicitaties, of neem contact op met onze collega’s van HR (0229-502010 of werken@simonloos.nl). We gaan graag samen met jou op weg!

Chauffeur bij Simon Loos

Groei met ons mee, word chauffeur bij Simon Loos!

Als chauffeur bij Simon Loos heb je alle mogelijkheden bij een sociale, stabiele en professionele werkgever. Met ruim dertig vestigingen en standplaatsen is er altijd wel een plaats voor jou in de buurt.

Chauffeur bij Simon Loos

GROEI MET ONS MEE!

Ontdek wat Simon Loos jou te bieden heeft en bekijk hieronder onze vacatures.

HR, Staf & management,
Wognum
>
Chauffeur, Winkeldistributie,
18 standplaatsen
>
HR, Staf & management,
Wognum
>
Planning, Winkeldistributie,
Pijnacker
>
Chauffeur, Winkeldistributie,
Geldermalsen
>
Beneluxtransport, Chauffeur, Winkeldistributie,
div. standplaatsen
>
Planning, Winkeldistributie,
Tilburg
>
Beneluxtransport, Planning,
Maasdam
>
Chauffeur, Winkeldistributie,
18 standplaatsen
>

Eric

chauffeur Winkeldistributie


Het leukste aan mijn werk? Dat is absoluut de afwisseling. Geen dag is hetzelfde! Ik rij regionale ritten van distributiecentra van klanten naar verschillende winkelfilialen. Meestal vervoer ik rolcontainers. Het contact bij de winkels is altijd erg leuk. En wat ook fijn is: ik werk vier dagen in de week en weet altijd ruim van tevoren wat mijn tijden zijn. Zo kan ik ook nog een leuke papa zijn!

icon-vestigingen

35
Locaties

icon-opslagruimte

87000
Palletplaatsen

Icon - Value Added Logistics (1)

125000
Displays

icon-medewerkers

1650
Medewerkers

icon-trekkers

650
Trekkers

icon-trailers

750
Trailers

Nieuwsbrief ontvangen?