• 0229-502000
 

Werken bij

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf. Met ruim 1.650 collega’s ontzorgen we dagelijks de logistiek voor veel aansprekende merken, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Plus, Jumbo, Heineken, Bavaria en Danone. Naast Transport zijn we ook groot in Warehousing, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Onze mensen zijn het allerbelangrijkste: hier begint en eindigt onze onderscheidende logistieke dienstverlening. We zijn trots op al onze collega’s en doen er alles aan om ze – net als onze klanten – écht blij te maken. Met (baan)zekerheid, opleiding & begeleiding, doorgroeimogelijkheden, mooi materieel en een sociale cultuur willen we ook als werkgever het verschil maken.

Oh, en vanzelfsprekend hanteren wij de cao Beroepsgoederenvervoer en bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden incl. een reiskostenregeling .

Enthousiast geworden? Kijk dan wat we voor je kunnen betekenen als je chauffeur wilt worden bij Simon Loos, check alle vacatures, kom binnenlopen & kennismaken tijdens één van onze inloopsollicitaties, of neem contact op met onze collega’s van HR (0229-502010 of werken@simonloos.nl). We gaan graag samen met jou op weg!

Chauffeur bij Simon Loos

Groei met ons mee, word chauffeur bij Simon Loos!

Als chauffeur bij Simon Loos heb je alle mogelijkheden bij een sociale, stabiele en professionele werkgever. Met ruim dertig vestigingen en standplaatsen is er altijd wel een plaats voor jou in de buurt.

Chauffeur bij Simon Loos

GROEI MET ONS MEE!

Ontdek wat Simon Loos jou te bieden heeft en bekijk hieronder onze vacatures.

Centrale Planunit, Planning,
Wognum
>
Beneluxtransport, Chauffeur, Winkeldistributie,
div. standplaatsen
>
Planning, Winkeldistributie,
Tilburg
>
Beneluxtransport, Planning,
Maasdam
>
Chauffeur, Winkeldistributie,
18 standplaatsen
>

Marcel

Supervisor Warehouse


Het zo goed mogelijk inzetten van de beschikbare middelen en dan met de juiste mensen het optimale resultaat bereiken. Dat maakt mijn werk mooi om te doen. Elke dag is weer anders en je moet anticiperen op alle situaties. En met ons moderne warehouse en gemotiveerde collega’s lukt dat aardig…!

icon-vestigingen

35
Locaties

icon-opslagruimte

87000
Palletplaatsen

Icon - Value Added Logistics (1)

125000
Displays

icon-medewerkers

1650
Medewerkers

icon-trekkers

650
Trekkers

icon-trailers

750
Trailers

Nieuwsbrief ontvangen?