• 0229-502000
Vacatures

Warehouseplanner


Direct solliciteren!
Categorie: Customer Service,
Standplaats: Tiel
Vacature geplaatst op: 17 januari 2019

Naadloos passende inkomende vrachten, een vlekkeloos orderverwerkingsproces en zorgeloos glimlachende klanten: daar word je blij van. Toch? Dan ben je echt op je plek op onze afdeling Customer Service Warehouse in Tiel als

Warehouseplanner


Wat ga je doen?

De afdeling Customer Service Warehouse (CS) is zowel voor onze klanten, als de warehouse-operatie, de ‘spin in het web’. Hier komen alle orders binnen, zetten we deze uit binnen de organisatie, verzorgen we een vlekkeloze administratie, onderhouden we de contacten met de klanten en bewaken we de afspraken en KPI’s die zijn vastgelegd binnen de SLA’s.

Als Backoffice medewerker hou je je bezig met de administratieve verwerking van allerlei logistieke processen in het warehouse en voor co-packing. Je stelt o.a. documenten op voor in-, uitslag en transporten, verwerkt en archiveert deze, maakt rapportages, verwerkt de vrachtbrieven en houdt alles tot in de puntjes bij in onze systemen. Daarnaast ben je aan de balie het gezicht en aanspreekpunt voor de bezoekende chauffeurs, klanten en andere externen. Je onderhoudt ook de contacten met onze klanten voor operationele vragen, bijvoorbeeld over inkomende zendingen.

Natuurlijk denk je daarnaast ook mee over hoe de processen beter en makkelijker kunnen, en heb je hierover nauw contact met de teamleider Customer Service of teamleider Warehouse.

Kortom: een leuke functie in het hart van de organisatie, waar je samen met je collega’s veel energie in kwijt kunt.

Zoeken we jou?

Wat ons betreft heeft de perfect match in ieder geval het volgende in huis:

  • Afgeronde MBO-opleiding, liefst in de richting van logistiek
  • Relevante werkervaring in orderverwerking en planning
  • Analytische blik, goed organisatievermogen, accuraat, verantwoordelijk en initiatiefrijk
  • Servicegerichte persoonlijkheid met goede communicatievaardigheden en een prima beheersing van het Nederlands en Engels
  • Je woont op een aanvaardbare reisafstand van Tiel
Wat mag je van ons verwachten?

Als Warehouseplanner heb je een leuke, drukke baan waarbinnen je alle gelegenheid krijgt om mee te denken en samen verder te bouwen. Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team van een tiental collega’s. De sfeer binnen Simon Loos is prettig en informeel, met een aanstekelijke trots op het bedrijf.

Natuurlijk is het salaris prima in orde, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt op de afdeling Customer Service Warehouse op onze locatie in Tiel.

Benieuwd naar het werken bij Simon Loos? Je krijgt een mooi inkijkje via een van de vele vlogs van onze collega’s.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.500 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Vanuit drie strategisch gelegen warehouses – in Wognum, Tiel en Geldermalsen – verzorgen we de in-, op- en overslag van (food)artikelen voor o.a. retailers, producenten en handelsbedrijven. Voor veel van onze klanten voegen we verdere waarde toe aan de keten met bijvoorbeeld het bouwen van displays, in- om- of verpakken van artikelen, stickeren, sealen en retourverwerking.

We horen graag van je!

Enthousiast over deze leuke baan? Stuur dan je cv met een korte, krachtige motivatie naar hr@simonloos.nl of solliciteer meteen via het online sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer informatie over de functie en/of Simon Loos? Dan kun je bellen met Rutger Reinders, Manager CS, via 0344-656000 of hem een e-mail sturen aan r.reinders@simonloos.nl.

Meer informatie?

Rutger Reinders
manager CS

0344-656000
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Warehouseplanner'? Dan horen we graag van je. Klik op SOLLICITEREN hieronder en laat je gegevens en CV achter (velden met een * zijn verplicht). Bij vragen kun je even contact opnemen met de afdeling HR via hr@simonloos.nl of 0229-502010.