• 0229-502000
Vacatures

Warehouse medewerker


Direct solliciteren!
Categorie: Warehouse & VAL
Standplaats: Tiel
Vacature geplaatst op: 23 juli 2019

Ben je pas tevreden als alles klopt en hou je van de dynamiek van de logistiek? Dan hebben we een leuke baan voor je in ons warehouse in Tiel als

Warehouse medewerker


Wat ga je doen?

In ons warehouse in Tiel verzorgen we o.a. opslag en crossdock voor veel aansprekende bedrijven. Dagelijks zorgen we ervoor dat vrachten binnenkomen en vertrekken. Als warehouse medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, het wegzetten en het orderpicken van goederen.

Je bent veelal bezig met laden/lossen d.m.v. de pompwagen, heftruck, reachtruck of smalle gangen truck. Daarom is het belangrijk dat je hiermee goed overweg kunt en in het bezit bent van geldige certificaten.

Als warehouse medewerker ben je niet alleen verantwoordelijk voor het laden en lossen. Je bent ook verantwoordelijk voor het wegzetten van pallets, het vinden van de juiste artikelen, het signaleren van eventuele afwijkingen en je verricht alle voorkomende werkzaamheden in het warehouse.

Ben jij onze nieuwe warehouse medewerker?

Wat wij verwachten van jou is het volgende:

  • Mbo werk- en denkniveau, liefst met relevante ervaring;
  • een heftruck- en/of smalle gangentruck-certificaat;
  • je neemt initiatief en je hebt probleemoplossend vermogen;
  • nauwkeurig, oplettend, resultaatgericht, verantwoordelijk en stressbestendig;
  • servicegericht met goede communicatieve vaardigheden;
  • je woont op een redelijke reisafstand van Tiel (max. 30 minuten reistijd);
  • Je bent bereid om mee te draaien in de weekend- en nachtdienstenroulatie
Wat mag je van ons verwachten?

Als warehouse medewerker heb je een leuke, verantwoordelijke baan in een enthousiast en betrokken warehouseteam. De sfeer binnen Simon Loos is prettig en informeel, met een aanstekelijke trots op het bedrijf. Natuurlijk is het salaris prima in orde, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in ons warehouse in Tiel.

Benieuwd naar het werken bij Simon Loos? Je krijgt een mooi inkijkje via een van de vele vlogs van onze collega’s!

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Vanuit drie strategisch gelegen warehouses – in Wognum, Tiel en Geldermalsen – verzorgen we de in-, op- en overslag van (food)artikelen voor o.a. retailers, producenten en handelsbedrijven. Voor veel van onze klanten voegen we verdere waarde toe aan de keten met bijvoorbeeld het bouwen van displays, in- om- of verpakken van artikelen, stickeren, sealen en retourverwerking.

We horen graag van je!

Enthousiast over deze leuke baan? Stuur dan je cv met een korte, krachtige motivatie naar werken@simonloos.nl of solliciteer meteen via het online sollicitatieformulier hieronder.

Wil je eerst meer informatie over de functie en/of Simon Loos? Dan kun je bellen met Yana Ivanova, recruiter, via 06-29588648 of hem een e-mail sturen aan werken@simonloos.nl.

Meer informatie?

Recruitment


stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Warehouse medewerker'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).