• 0229-502000
Vacatures

Chauffeur worden (B of C naar CE)


Direct solliciteren!
Categorie: Chauffeur,
Standplaats: 4 opleidingsplaatsen
Vacature geplaatst op: 25 juli 2018

Is het je droom om trailerchauffeur te worden? Dan is ons Les met Loos-programma misschien wel iets voor jou! We bieden je dan niet alleen slagingsgarantie (voor een vast bedrag) maar ook nog eens een dubbele baangarantie!

Chauffeur worden (B of C naar CE)


Droombaan als trailerchauffeur

Het werk als trailerchauffeur is nooit saai: je rijdt afwisselende ritten, hebt contact met heel veel verschillende mensen, en vaak heb je je beste stuurmanskunsten nodig om je wagen precies soepel op de plek van bestemming te krijgen. Een mooie job dus.
En als het altijd al jouw droom is geweest om vrachtwagenchauffeur te worden, dan is dit je kans om je CE te halen met slagings- én baangarantie (voor een vast, laag bedrag)!

> Hier lees je wat de basiseisen zijn om aan het Les met Loos-programma te kunnen deelnemen, en hier vind je het overzicht van alle standplaatsen waar we opleidingsplekken beschikbaar hebben.

> Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Simon Loos? Bekijk dan bijvoorbeeld het vlogje van collega Aschwinn Smith die bij ons zijn CE heeft gehaald.

> Wil je het allemaal op je gemak even nalezen? Kijk dan op onze website bij Les met Loos, of download onze brochure B naar CE of de brochure C naar CE.

Slagings- en baangarantie

In de afgelopen jaren hebben we al 250 nieuwe collega’s opgeleid tot CE-chauffeur. Sinds april 2018 is het Les met Loos-opleidingstraject vernieuwd. Hierdoor kunnen we opleidingskandidaten een driedubbele garantie bieden:

1. Je krijgt slagingsgarantie (C+E) voor een vast bedrag
2. Je komt meteen vanaf de start van je opleiding bij ons in dienst
3. Je bent verzekerd van een baan als trailerchauffeur bij Simon Loos

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.500 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meld je meteen aan!

Ben je enthousiast, zijn er opleidingsvacatures in jouw regio, en voldoe je aan de basiseisen voor het opleidingstraject? Meld je dan aan voor onze informatie-avond. Je krijgt daar alle ins-en-outs over ons unieke Les met Loos-opleidingstraject én je kunt kennis maken met Simon Loos als werkgever. (Ook als je al een STL-informatiemoment hebt bezocht, ontvangen we je graag eerst op onze Les met Loos-avond.)

Let op: ben je al geslaagd voor de STL-testdag?
Dan kun je wellicht eerder instromen! Bel of mail ons (0229-502034 / opleidingen@simonloos.nl) dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

AANMELDEN INFORMATIE-AVOND LES MET LOOS

Meer informatie?

afdeling HR

0229-502034
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Chauffeur worden (B of C naar CE)'? Dan horen we graag van je. Klik op SOLLICITEREN hieronder en laat je gegevens en CV achter (velden met een * zijn verplicht). Bij vragen kun je even contact opnemen met de afdeling HR via hr@simonloos.nl of 0229-502010.