• 0229-502000
Vacatures

Transportplanner CPU


Direct solliciteren!
Categorie: Centrale Planunit, Planning
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 23 april 2019

De logistieke wereld is continu in beweging en dat vinden wij heerlijk. Samen met onze klanten op weg naar de beste logistiek, dan zijn wij op ons best. Als organisatie combineren wij de traditionele waarden van een familiebedrijf met een innoverende blik op logistiek, en dit samenspel zorgt ervoor dat wij altijd op zoek zijn naar hoe we onze klanten echt blij kunnen maken. Het verzorgen van vlekkeloze transportplanningen is daarbij een eerste vereiste. Simon Loos zoekt voor zijn planafdeling een fulltime

Transportplanner CPU


Wat ga je doen?

De planafdeling zorgt er elke dag voor dat alle wagens, voor een breed scala aan aansprekende klanten, perfect gepland de weg op kunnen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de vervoersopdrachten. Je laat alle stromen naadloos op elkaar aansluiten, en schakelt daarbij goed met o.a. onze chauffeurs en klanten.

Je hebt een belangrijke rol in het hooghouden van de kwaliteit, betrouwbaarheid en service, en weet onze uitstekende naam in transport steeds eer aan te doen. Je bent dus pas tevreden als onze mensen en wagens optimaal zijn ingezet, en de klanten echt blij zijn.

Je werkt met het plansysteem OTD (Ortec Transport and Distribution). Omdat onze planunit 24/7 open is, werk je in wekelijkse wisseldiensten (met de grootste bezetting tussen 10:00 en 19:00 uur). Hierbij heb je de vrijheid om, in goed onderling overleg, een passend schema in te richten. Parttime werken is hierbij bespreekbaar.

Zoeken we jou?

Je geniet van de uitdaging om elke keer weer onze chauffeurs optimaal voorbereid de weg op te laten gaan, en onze klanten echt blij te maken. Je bent niet bang om initiatief te nemen, en kunt goed schakelen met onze klanten en onze chauffeurs.

Je hebt dus in ieder geval het volgende in huis:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Talent om steeds de details, de onderlinge verbanden én het grotere geheel te overzien
  • Snel en op alle niveaus goed kunnen schakelen en communiceren
  • Stressbestendig, proactief, daadkrachtig en servicegericht
  • Een teamplayer die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen

Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt met complexe transportplanningen, maar dit is geen showstopper: als je over de juiste talenten en vaardigheden beschikt, brengen wij je graag het vak bij. Ook schoolverlaters zijn dus welkom om te solliciteren!

Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een leuke, uitdagende functie in een jong en hecht team, waarin je echt het beste van jezelf kunt laten zien. Je werkt in wekelijkse wisseldiensten, waarin je in goed onderling overleg met je collega’s een passend schema kunt opzetten. Parttime werken is ook mogelijk.

Simon Loos is een solide en professioneel bedrijf, met een prettige informele sfeer en platte structuur. We zijn trots op onze lange historie van kwaliteit, innovatie en langdurige klantrelaties. Dat merk je elke dag in het werkplezier en contact met je collega’s. En natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden goed en marktconform.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Maurits Schuitemaker

manager Centrale Planunit

06-50632558
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Transportplanner CPU'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).