• 0229-502000
Vacatures

Sitemanager


Direct solliciteren!
Categorie: Staf & management, Warehouse & VAL,
Standplaats: Tiel
Vacature geplaatst op: 28 januari 2019

Met 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, is onze divisie Warehousing een belangrijk onderdeel van onze logistieke dienstverlening. Met mooie diensten ontzorgen we onze klanten op het gebied van warehouse en co-packing vanuit drie strategisch gelegen locaties in Nederland. Voor het aansturen en verder uitbouwen van onze Warehousing in Tiel zijn we op zoek naar een

Sitemanager


Wat ga je doen?

In ons warehouse in Tiel voel je de logistieke energie op elke vierkante meter. Dagelijks zijn we samen op weg om onze klanten echt blij te maken met de beste warehousingdiensten, zoals opslag, orderpicken, crossdocken, in-, om- en verpakken, maken van displays, sealen, retourafhandeling en voorraadmanagement. Ons succes hebben we hierbij enerzijds te danken aan het partnership met onze klanten, en anderzijds aan de synergie met o.a. de transportafdelingen en logistieke consultancy.

Als sitemanager ben je tactisch en operationeel verantwoordelijk voor het gehele warehouse in Tiel, inclusief de co-packdiensten en Customer Service Warehousing. Samen met de mensen zorg je ervoor dat we onze mooie operatie in Tiel steeds verder uitbouwen en nóg beter maken. Je geeft leiding aan de teamleiders Warehouse en Co-Pack en stuurt samen met hen het hele warehouseteam aan dat varieert van ongeveer 40 tot 75 medewerkers. Je werkt nauw samen met de directie en uiteraard ook de sitemanagers van Wognum en Geldermalsen.

Je focus ligt in de eerste plaats bij de mensen: enerzijds het coachen en motiveren van de medewerkers, en anderzijds het oprecht blij willen maken van onze klanten. Natuurlijk is het logistieke proces daarbij wel uiterst belangrijk, inclusief het WMS, de kwaliteitseisen en -systemen, de resultaatverantwoording, rapportages en jaarlijkse begroting.

Al met al heb je als sitemanager van onze locatie Tiel dus een heerlijke, uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, waarin je samen met je team volop je energie en ideeën kwijt kunt.

Zoeken we jou?

Als betrokken manager weet je als geen ander het evenwicht tussen de dagelijkse operatie en positieve resultaten op de langere termijn te vinden. Je voelt hoe belangrijk onze klantrelaties zijn en kunt ook je mensen op een prettige manier motiveren. En natuurlijk heb je een scherp oog voor mogelijke innovaties, en het beter maken van de mensen en organisatie.

Wat ons betreft heeft de perfect match daarom het volgende in huis:

  • Hbo-niveau met minimaal een aantal jaar vergelijkbare ervaring
  • Stevige, prettige persoonlijkheid met goede managementvaardigheden en een uitstekend organisatorisch vermogen
  • Thuis in relevante zaken als procesverbetering, de administratieve organisatie, prestatie-indicatoren, projectvoering en IT
  • Sterk ontwikkeld communicatief vermogen, waarbij je op alle niveaus goed kunt schakelen
  • Talent om de (strategische) hoofdlijnen en langere termijn in het oog te houden, zonder de grip op de dagelijkse hectiek te verliezen
  • Een natuurlijk plezier in het mooier, beter of slimmer maken van alles waar je binnen je functie mee te maken hebt
  • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en Engels en woont op een redelijke reisafstand van Tiel
Wat mag je van ons verwachten?

Als sitemanager sta je in het hart van de warehouse- en co-pack-operatie. Je krijgt alle ruimte om het complete warehouse aan te sturen en verder uit te bouwen. De sfeer binnen Simon Loos is prettig en informeel met een aanstekelijke trots op het bedrijf, en je komt te werken in een enthousiast en betrokken team.

Natuurlijk is het salaris prima in orde, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in het warehouse in Tiel, van waaruit je ook onze andere warehouses c.q. het hoofdkantoor regelmatig bezoekt.

Over Simon Loos

De logistieke wereld is steeds in beweging, en dat vinden we heerlijk. Met 1.500 collega’s ontzorgen we dagelijks vol trots de logistiek voor veel aansprekende bedrijven zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria, Danone en Almhof. We zijn op ons best als we samen met onze mensen op weg zijn naar vernieuwende logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Vanuit drie strategisch gelegen warehouses – in Wognum, Tiel en Geldermalsen – verzorgen we de in-, op- en overslag van (food)artikelen voor o.a. retailers, producenten en handelsbedrijven. Voor veel van onze klanten voegen we verdere waarde toe aan de keten met bijvoorbeeld het bouwen van displays, in- om- of verpakken van artikelen, stickeren, sealen en retourverwerking.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim dertig vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar behoren we tot de logistieke top 20 in Nederland (met dit jaar zelfs een onderscheidende 11e plaats als eerste Nederlandse bedrijf op de lijst).

Meer informatie?

Yana Ivanova

recruiter

06-29588648
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Sitemanager'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).