• 0229-502000
Vacatures

(senior) Recruiter


Direct solliciteren!
Categorie: HR, Staf & management
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 27 augustus 2019

Een mooi en innovatief wagenpark, drie prachtige warehouses, klanten om trots op te zijn… We hebben het goed voor elkaar, maar zonder onze medewerkers staat letterlijk alles stil. Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal! Daarom zoeken we voor de werving & selectie de beste (Senior) Recruiter.

(senior) Recruiter


De functie

Dé vrachtwagenchauffeur bestaat niet. Waar het stereotype beeld van ‘een broodje bal’ nog steeds welig tiert, weten wij natuurlijk allang dat goede chauffeurs in alle soorten en maten verschijnen.
Maar één ding hebben al onze chauffeurs wél gemeen: het zijn stuk voor stuk vakmensen die onder alle omstandigheden steeds weer het beste voor onze klanten weten te bereiken. Er is tegelijk ook één ding wat ze geen van allen kunnen: eigenhandig al het werk verzetten dat er ligt (ondanks hun harde en betrokken werk).

Onze chauffeurs kunnen dus wel wat versterking gebruiken. Wij zijn druk bezig met het vernieuwen van de recruitmentstrategie dat ervoor moet zorgen dat we aan de veranderende markt en doorlopende vraag naar nieuwe chauffeurs kunnen voldoen.

Samen met de HR Manager en Online Recruitment Marketeer implementeer je de nieuwe strategie (inclusief nieuw ATS) in de interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de candidate experience en je managet de verwachtingen van de stakeholders. Daarnaast ben je eigenaar van het succesvol invullen van alle operationele en corporate vacatures en zal de eerste match (telefonische intake) met de kandidaten door jou gemaakt worden.

Wat breng je mee?

Net zoals een chauffeur niet in een standaardplaatje is te vatten, is ook het profiel van onze nieuwe recruiter niet in steen gebeiteld. Maar als je enthousiast ‘ja’ kunt zeggen op de volgende vragen, dan kom je wat ons betreft aardig in de buurt:

  • Zit je vol met goede ideeën, durf je het anders te doen en hou je wel van een uitdaging?
  • Heb je minimaal hbo-niveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring als recruiter?
  • Voel je je als een vis in het water binnen de (uitdagingen van de) logistieke branche?
  • Heb je commercieel lef en ben je tegelijkertijd een echte relatiebouwer?
  • Kun je goed omgaan met de druk van een veeleisende (werk)omgeving en hou je daarbij ook je administratieve zaakjes keurig op orde?

 

Recruit jezelf dan voor deze gave functie!

Wat mag je van ons verwachten?

Simon Loos heeft een prachtige naam opgebouwd als logistiek dienstverlener, en dat is niet voor niets: als familiebedrijf hebben we onze blik altijd op de generaties na ons en de bijbehorende zorg voor de omgeving. Je komt dus te werken bij een prettige, informele en sociale werkgever waar we écht graag ‘samen op weg’ zijn, en altijd openstaan voor mooie, nieuwe, verrassende ideeën.

We geven je dus ook alle ruimte om je uitdagende werk naar jouw en onze tevredenheid te kunnen doen, waarbij je natuurlijk kunt leunen op o.a. je HR-collega’s en manager om de beste strategie en aanpak uit te werken.

Je hoeft trouwens niet alleen voor de voldoening te werken: er horen ook een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij deze job.

Oh, en laten we vooral je 1.500 leuke collega’s niet vergeten, die elke dag met een aanstekelijke trots op het bedrijf hun beste beentje voor zetten. Een dikke honderd hiervan kun je alvast digitaal ontmoeten via deze vlogjes en verhalen: www.simonloos.nl/ikbensimonloos

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Vanuit drie strategisch gelegen warehouses – in Wognum, Tiel en Geldermalsen – verzorgen we de in-, op- en overslag van (food)artikelen voor o.a. retailers, producenten en handelsbedrijven. Voor veel van onze klanten voegen we verdere waarde toe aan de keten met bijvoorbeeld het bouwen van displays, in- om- of verpakken van artikelen, stickeren, sealen en retourverwerking.

We horen graag van je!

Heb je jezelf volmondig ‘ja’ horen zeggen (of denken) en zie je het helemaal zitten om het recruitment voor ons op te pakken? Stuur dan je cv met een korte, krachtige motivatie naar hr@simonloos.nl of solliciteer meteen via het online sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer informatie over de functie en/of Simon Loos? Dan kun je bellen met Monique Wammes (HR Manager) via 0229-502000 of een mailtje sturen naar werken@simonloos.nl.

Meer informatie?

Monique Wammes

HR Manager

06-31924594
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature '(senior) Recruiter'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).