• 0229-502000
Categorie: Chauffeur
Standplaats: Geldermalsen
Vacature geplaatst op: 19 januari 2019

Hou je ervan om lekker bezig te zijn, kun je goed zelfstandig werken en zijn jouw productiefste uren ‘s avond en ’s nachts? Dan hebben we op onze locatie in Geldermalsen misschien wel de perfecte baan voor jou als (fulltime of parttime)

Rangeerder


Wat ga je doen?

Ook op onze locatie in Geldermalsen gaat het werk 24/7 door. Juist in de avond en nacht doen we veel voorbereidend werk voor alle ritten die we overdag rijden.

Als rangeerder zorg je ervoor dat de trailers worden voorgeladen of gelost, rij je de geladen trailers weg, plaats je lege trailers terug waar er geladen moet worden, en help je de warehouseploeg waar nodig. Je rijdt met verschillende trekker-opleggercombinaties en werkt op diverse locaties op het industrieterrein in Geldermalsen.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag, en bent dus altijd in het weekend vrij. Je werktijden liggen tussen 18.00 en 04.00 uur, waarbij je in goed onderling overleg zelf je rooster kunt plannen. We hebben je natuurlijk het liefste fulltime, maar parttime werken is ook goed mogelijk (minimaal 2 avonden/nachten per week).

Zoeken we jou?
  • Je bent graag lekker bezig (fulltime of parttime), ook fysiek
  • Je werkt het liefst in de avond en nacht, en wil in het weekend vrij zijn
  • Je bent zelfstandig, proactief en servicegericht
  • Je bent graag onderdeel van een prettig, sociaal en solide bedrijf met een informele cultuur
  • Je spreekt goed Nederlands en/of Engels
  • Je hebt in ieder geval je rijbewijs T en C(E)
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een actieve baan in een leuk team waar je lekker zelfstandig aan de slag kunt. Je werkt in de avond en nacht, waarbij je in goed onderling overleg met je collega’s een passend schema kunt opzetten. Parttime werken is ook mogelijk (min. 2 avonden/nachten per week).

Simon Loos is een solide en professioneel bedrijf, met een prettige informele sfeer en platte structuur. Dit jaar bestaan we alweer 80 jaar, en we zijn trots op onze lange historie van kwaliteit, innovatie en langdurige klantrelaties. Dat merk je elke dag in het werkplezier en contact met je collega’s. En natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden goed en marktconform.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Benieuwd naar het werken bij Simon Loos? Bekijk alle vlogjes van onze collega’s!

Meer informatie?

Recruitment


stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Rangeerder'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).