• 0229-502000
Vacatures

Rangeerder bulktransport


Direct solliciteren!
Categorie: Bulktransport, Chauffeur
Standplaats: Veghel
Vacature geplaatst op: 12 juli 2019

Hou je ervan om lekker bezig te zijn, kun je goed zelfstandig werken en ben je graag het weekend vrij? Dan hebben we op onze locatie in Veghel een leuke baan voor je als

Rangeerder bulktransport


Wat ga je als rangeerder in Veghel doen?

Op onze locatie in Veghel zoeken we een Rangeerder. Onze divisie Bulktransport is specialist in het vervoeren van droge, onverpakte feed-, food- en non-food producten. We rijden voor onze klanten heel Europa door. Met 25 trekkers en 35 opleggers ontzorgen we het bulkvervoer voor o.a. fabrieken, handelaren, handelshuizen, en wei- en melkpoedermakelaars.

Als rangeerder zorg je in Veghel voor het lossen, bemonsteren en rangeren van de bulkwagens. Je begeleidt daarnaast externe vervoerders op het terrein, en je pendelt de wagens van laad- naar losadres met de rangeertrekker. Je werkt maandag, dinsdag en woensdag dus je bent altijd in het weekend vrij. Je start om 7.00 uur en je werkt als rangeerder tot 16.00 uur of 18.00 uur.

Wat zoeken we in een rangeerder voor locatie Veghel?
  • Je hebt in ieder geval je rijbewijs T en C(E).
  • De termen zelfstandig, proactief en servicegericht passen bij jou.
  • Je bent graag onderdeel van een prettig, sociaal en solide bedrijf met een informele cultuur.
  • Goede sociale vaardigheden en communicatie in het Nederlands
  • Je woont op een redelijke reisafstand van de standplaats (max. 30 minuten reistijd).
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een actieve baan in een leuk team waar je lekker zelfstandig aan de slag kunt. Simon Loos is een solide en professioneel bedrijf, met een prettige informele sfeer en platte structuur. Dit jaar bestaan we alweer 80 jaar, en we zijn trots op onze lange historie van kwaliteit, innovatie en langdurige klantrelaties. Dat merk je elke dag in het werkplezier en contact met je collega’s. En natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden goed en marktconform. Benieuwd naar het werken bij Simon Loos? Je krijgt een mooi inkijkje via een van de vele vlogs van onze collega’s!

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Benieuwd naar het werken bij Simon Loos? Bekijk alle vlogjes van onze collega’s!

Meer informatie?

Yana Ivanova

Recruiter

06-29588648
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Rangeerder bulktransport'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).