• 0229-502000
Vacatures

Rangeerder Bulktransport


Direct solliciteren!
Categorie: Bulktransport, Chauffeur
Standplaats: Veghel
Vacature geplaatst op: 13 maart 2019

Hou je ervan om lekker bezig te zijn, kun je goed zelfstandig werken en ben je graag het weekend vrij? Dan hebben we op onze locatie in Veghel een leuke baan voor je als

Rangeerder Bulktransport


Wat ga je doen?

Onze divisie Bulktransport is specialist in het vervoeren van droge, onverpakte feed-, food- en non-food producten. We rijden voor onze klanten heel Europa door. Met 25 trekkers en 35 opleggers ontzorgen we het bulkvervoer voor o.a. fabrieken, handelaren, handelshuizen, en wei- en melkpoedermakelaars.

Als rangeerder zorg je voor het lossen, bemonsteren en rangeren van de bulkwagens. Je begeleidt daarnaast externe vervoerders op het terrein, en je pendelt de wagens van laad- naar losadres met de rangeertrekker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag, en bent dus altijd in het weekend vrij. Je werktijden liggen in wisselende diensten tussen 7.00 en 16.00 uur of 9.00 en 18.00 uur, waarbij je in goed onderling overleg zelf je rooster kunt plannen.

Standplaatsen met vacatures

Op dit moment zoeken we een rangeerder Bulktransport voor deze standplaatsen:

  • Veghel (fulltime, van ma tm vr tussen 07.00 en 18.00 uur)

Geen vacatures binnen reisafstand?
Staat er geen standplaats tussen die voor jou op redelijke reistijd ligt? In het vacature-overzicht kun je op plaatsnaam zoeken en vind je alle vacatures die we daar hebben. En verder komen er heel regelmatig nieuwe vacatures bij! Hou onze website in de gaten, of stuur een open sollicitatie naar t.appel@simonloos.nl.

Zoeken we jou?
  • Je hebt in ieder geval je rijbewijs T en C(E)
  • Je bent zelfstandig, proactief en servicegericht
  • Je bent graag onderdeel van een prettig, sociaal en solide bedrijf met een informele cultuur
  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je woont op een redelijke reisafstand van de standplaats
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een actieve baan in een leuk team waar je lekker zelfstandig aan de slag kunt. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 18.00 uur, waarbij je in goed onderling overleg met je collega’s een passend schema kunt opzetten.

Simon Loos is een solide en professioneel bedrijf, met een prettige informele sfeer en platte structuur. Dit jaar bestaan we alweer 80 jaar, en we zijn trots op onze lange historie van kwaliteit, innovatie en langdurige klantrelaties. Dat merk je elke dag in het werkplezier en contact met je collega’s. En natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden goed en marktconform.

Benieuwd naar het werken bij Simon Loos? Je krijgt een mooi inkijkje via een van de vele vlogs van onze collega’s!

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.500 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

We horen graag van je!

Enthousiast over deze leuke baan? Solliciteer dan meteen heel eenvoudig via het online sollicitatieformulier hieronder, of mail je brief en CV naar t.appel@simonloos.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie en/of Simon Loos? Neem dan contact op met Ton Appel, manager Bulktransport, via t.appel@simonloos.nl of bel/whatsapp hem op 06-54226696.

Meer informatie?

Ton_Appel

unitmanager Transport

06-54226696
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Rangeerder Bulktransport'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).