• 0229-502000
Vacatures

Transport Planner


Direct solliciteren!
Categorie: Planning, Winkeldistributie
Standplaats: Pijnacker
Vacature geplaatst op: 20 september 2019

Met 1.500 collega’s ontzorgen we dagelijks vol trots de logistiek voor veel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Samen op weg naar de beste logistiek, dan zijn wij op ons best! Vlekkeloze transportplanningen en blije chauffeurs zijn dan natuurlijk een eerste vereiste, en daarom verwelkomen we graag een nieuwe

Transport Planner


Wat ga je doen?
De planafdeling zorgt er elke dag voor dat alle wagens, voor een breed scala aan aansprekende klanten, perfect gepland de weg op kunnen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de transportopdrachten en het naadloos op elkaar laten aansluiten van alle vervoersstromen.
Natuurlijk zouden we daarbij nergens zijn zonder onze chauffeurs, en je eerste prioriteit ligt dus bij het contact met je collega’s op de weg. En ook met onze klanten hou je ‘de lijnen open’ en zorg je voor een prettig, adequaat contact.
 
Je hebt een belangrijke rol in het hooghouden van de kwaliteit, betrouwbaarheid en service, en weet onze uitstekende naam in transport steeds eer aan te doen. Je bent dus pas tevreden als onze wagens optimaal zijn ingezet, en onze mensen en klanten echt blij zijn.
Je werkt met het plansysteem ORD voor het plannen van de dagelijkse ritten. Naast de plantaken zorg je voor een goede administratieve verwerking, controleer je de gewerkte uren van de chauffeurs, en maak je de personeelsplanning én onderhoudsplanning.
 
Omdat onze planunit 7 dagen per week open is, werk je in wekelijkse wisseldiensten (met de grootste bezetting tussen en 19 uur). Hierbij heb je de vrijheid om, in goed onderling overleg, een passend schema in te richten. Parttime werken is hierbij bespreekbaar.
Zoeken we jou?

Je geniet van de uitdaging om onze chauffeurs elke keer weer optimaal voorbereid de weg op te laten gaan, en onze klanten te ontzorgen. Je bent niet bang om initiatief te nemen, kunt prima onder druk werken, en schakelt soepel met onze klanten en chauffeurs.

Je hebt dus in ieder geval het volgende in huis:

  • Hbo werk- en denkniveau, met relevante werkervaring;
  • Een teamplayer die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen;
  • Stressbestendig, klantvriendelijk, nauwkeurig en doortastend;
  • Organisatorisch en administratief sterk (ervaring met Excel is gewenst);
  • Snel én op alle niveaus goed kunnen schakelen en communiceren;
  • Je bent bereid om ook werkzaamheden te verrichten in Hendrik Ido Ambacht.
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een leuke, uitdagende functie in een jong en hecht team, waarin je echt het beste van jezelf kunt laten zien. Je werkt in wekelijkse wisseldiensten, waarin je in goed onderling overleg met je collega’s een passend schema kunt opzetten. Parttime werken is ook mogelijk.

Simon Loos is een solide en professioneel bedrijf, met een prettige informele sfeer en platte structuur. We zijn trots op onze lange historie van kwaliteit, innovatie en langdurige klantrelaties. Dat merk je elke dag in het werkplezier en contact met je collega’s. En natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden goed en marktconform.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Recruitment


stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Transport Planner'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).