• 0229-502000
Vacatures

Planner deeltijd/oproep/student


Direct solliciteren!
Categorie: Planning, Winkeldistributie
Standplaats: Tilburg
Vacature geplaatst op: 29 januari 2019

Met 1.500 collega’s ontzorgen we dagelijks vol trots de logistiek voor veel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. We zijn op ons best als we samen met onze mensen op weg zijn naar vernieuwende logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Voor onze planafdeling in Tilburg zijn we op zoek naar een

Planner deeltijd/oproep/student


Wat ga je doen?

In deze leuke deeltijdfunctie ben je bezig met de transportplanning voor jouw vestiging. Je haalt onder andere het beste rendement uit de geplande ritten, met de ons zo kenmerkende service en kwaliteit. Je werkt hiervoor met het plansysteem Navision. Vanzelfsprekend heb je veel contact met onze mensen op de weg, en ook met de klanten heb je nauw contact. Daarnaast ben je voor een groot deel bezig met de administratie. Je verwerkt dan o.a. de gewerkte uren van de chauffeurs en eventuele uitzendkrachten.

Je leert je de fijne kneepjes van het vak van je ervaren collega’s, en wordt zo opgeleid tot (junior) transportplanner.

Zoeken we jou?
  • Je zoekt een baan voor de zaterdagen en op oproep flexibel door de week, bijvoorbeeld als bijbaan naast je studie
  • Je hebt mbo+/hbo-niveau, bij voorkeur met een studie in de logistiek
  • Je kunt goed en snel met geautomatiseerde (planning) systemen werken
  • Je bent accuraat en administratief sterk
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je bent stressbestendig, proactief, daadkrachtig en servicegericht
  • Je woont maximaal 30 kilometer vanaf de standplaats
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een hele leuke deeltijd-/bijbaan binnen een hecht en prettig team, waarin je alle gelegenheid krijgt om te groeien en het beste uit jezelf te halen. Je komt te werken bij een solide bedrijf waar inmiddels alweer 80 jaar kwaliteit, innovatie en de relatie met de klanten voorop staan. Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden goed en marktconform.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.500 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Yana Ivanova

Recruiter

06-29588648
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Planner deeltijd/oproep/student'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).