• 0229-502000
Vacatures

Medewerker Wasstraat


Direct solliciteren!
Categorie: Wasstraat
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 26 januari 2019

Een vieze Simon Loos-combinatie op de weg? Dat zie je gelukkig niet vaak, want kwaliteit begint bij ons eigen materieel. En dus houden we onze wagens schoon & knap. Onze wasstraat op het hoofdkantoor in Wognum geeft onze trekkers en trailers jaarlijks een slordige 3.000 wasbeurten. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Daarom zoeken we voor onze wasstraat in Wognum voor op de vrijdag en zaterdag een

Medewerker Wasstraat


Wat ga je doen?

Ben je niet vies van een beetje hard werken en word je warm van een mooie schone vrachtwagen? Dan heb je als autowasser bij ons een hele leuke job. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle wagens de wasstraat tot in de puntjes schoon verlaten, van binnen en van buiten. Je bewaakt het wasschema en helpt de planners om alles keurig in te passen.

Maar, oordeel gewoon zelf! In dit vlogje van Peter Makkes, die al 16 jaar hét gezicht van onze wasstraat is, hoor je precies waarom hij vindt dat hij van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken.

Zoeken we jou?

Om de perfecte nieuwe collega van o.a. Peter te zijn, is het wat ons betreft in ieder geval belangrijk dat je het volgende in huis hebt:

  • zin om je handen uit de mouwen te steken in een gezellig team
  • je bent beschikbaar op vrijdag tussen 18:00 en 21:30 en zaterdag tussen 08:00 en 17:00 uur
  • klantgericht, gevoel voor service en in staat om helder te communiceren
  • liefde voor vrachtwagens of transport is een dikke pré
  • je bent minimaal 16 jaar
Wat mag je van ons verwachten?

Je gaat aan de slag bij een mooi, solide en professioneel bedrijf met een uitstekende naam in de branche. De sfeer is prettig informeel, en er heerst een aanstekelijke trots op het bedrijf. Je bent onderdeel van het team Wasstraat & Garage en krijgt daarbinnen alle ruimte om je werk zelfstandig uit te voeren.

Uiteraard is je salaris prima in orde, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. En je kunt lekker filevrij naar je werk: ons hoofdkantoor ligt in Wognum, aan een eigen afslag aan de A7.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor veel aansprekende bedrijven zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we hen de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat al ruim 80 jaar bestaat. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

We horen graag van je!

Enthousiast over deze leuke baan? Solliciteer dan meteen via het online sollicitatieformulier hieronder, of stuur je cv met een korte, krachtige motivatie naar werken@simonloos.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie en/of Simon Loos? Dan kun je bellen met Jeroen Boon, manager Onderhoud Wagenpark, via 0229-502065 of hem een e-mail sturen aan j.boon@simonloos.nl.

Meer informatie?

Jeroen Boon

manager Onderhoud Wagenpark

0229-502065
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Medewerker Wasstraat'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).