• 0229-502000
Vacatures

Medewerker Servicedesk


Direct solliciteren!
Categorie: ICT & Consultancy
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 5 maart 2019

Help je graag en ga je ‘tot het gaatje’ voor je klant? Vind je het leuk om dingen uit te zoeken en ben je niet bang voor de telefoon? Hou je van IT én van mensen? Doe je graag werk waarin je echt iets kunt toevoegen voor je collega’s? Dan hebben wij op ons hoofdkantoor in Wognum een mooie baan voor je als

Medewerker Servicedesk


Wat ga je doen?

Zonder transport staat alles stil, zeggen ze weleens. Maar zonder IT zou er bij wijze van spreken nog geen pallet onze warehouses kunnen verlaten. Daarom is het belangrijk dat onze mensen kunnen vertrouwen op alle systemen, structuren en voorzieningen die we gebruiken om ons werk zo goed te kunnen doen. Natuurlijk hapert er daarin weleens iets of willen collega’s een verbetering of aanpassing, en jij bent daarvoor het eerste aanspreekpunt.

De Servicedesk behandelt alle verzoeken en incidenten van de interne gebruikers. Op dit moment zijn dat nog alleen IT-gerelateerde meldingen, maar in de nabije toekomst breiden we onze service ook uit naar andere zaken waar we met externe leveranciers te maken hebben, zoals gebouwenbeheer. Als medewerker Servicedesk ben je verantwoordelijk voor het behandelen van deze inkomende meldingen. De eerstelijns vragen en incidenten handel je vervolgens zelf af, en de tweede- en derdelijns meldingen zet je door naar je collega’s of de leverancier. En ook al gaat het dan vaak om ‘nulletjes en eentjes’, jouw werk gaat dat zeker niet: juist het contact met de gebruikers is waar je het verschil maakt.

Het belangrijkste deel van je werk is dus om contact te hebben met je ‘klanten’: je houdt ze op de hoogte, neemt de inkomende telefoontjes aan, zorgt dat je precies weet wat de vraag of het probleem is, en houdt alle lijntjes kort en persoonlijk. Nog belangrijker dan je kennis is dus je leer- en nieuwsgierigheid, je vermogen om de juiste vragen te stellen, je klantvriendelijkheid, en je talent om soepel en prettig met iedereen te kunnen communiceren. De kennis van de systemen en processen kunnen wij je bijbrengen, maar je persoonlijkheid moet jij meenemen!

Over de Servicedesk
De Servicedesk is onderdeel van de afdeling Informatisering & Automatisering (I&A), en behandelt alle inkomende vragen, verzoeken en incidenten van onze (IT-)gebruikers. Samen met je twee Servicedesk-collega’s en manager zorg je ervoor dat alle meldingen goed en snel worden afgehandeld. Je gebruikt daarvoor onze servicedesksoftware (Ultimo), waar alle meldingen ook in binnenkomen. De Servicedesk is op werkdagen geopend van 7.30 uur tot 17.00 uur, met 24/7 ondersteuning via het calamiteitennummer.

Zoeken we jou?

Om helemaal bij ons op je plek te zijn als onze nieuwe Servicedesk-collega heb je wat ons betreft in ieder geval het volgende in huis:

  • Je volgt of hebt een opleiding op (minimaal) mbo-niveau
  • Je hebt ervaring met, kennis van, en/of sterke affiniteit met IT
  • Je bent een sociale, klantvriendelijke en lekker vlotte collega die snapt dat het uiteindelijk niet om ‘nulletjes en eentjes’ maar om mensen gaat
  • Je communicatievaardigheden zijn prima in orde: kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken, kunt goed luisteren, weet de juiste vragen te stellen en kunt op alle niveaus soepel schakelen
  • Je bent doortastend, neemt initiatief, bent leergierig en vindt het leuk om oplossingen te bedenken
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en woont op redelijke reisafstand van Wognum
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een leuke, afwisselende baan binnen een solide en professioneel bedrijf met een informele sfeer en fijne collega’s. We zorgen ervoor dat je alle gelegenheid krijgt om de eerste maanden de benodigde kennis op te doen, en geven je alle ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van de Servicedesk. Je werktijden, die we in overleg samen bepalen, liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 17.00 uur.

De arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk prima en je kunt lekker filevrij naar je werk.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

We horen graag van je!

Enthousiast over deze leuke baan? Solliciteer meteen via het online sollicitatieformulier hieronder, of stuur je cv met een korte, krachtige motivatie naar a.castricum@simonloos.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie en/of Simon Loos? Dan kun je bellen met Audrey Castricum, manager Servicedesk, via 0229502047 of haar een e-mail sturen aan a.castricum@simonloos.nl.

Meer informatie?

Yana Ivanova

Recruiter

06-29588648
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Medewerker Servicedesk'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).