• 0229-502000
Vacatures

Manager Business Support


Direct solliciteren!
Categorie: ICT & Consultancy, Staf & management
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 20 juni 2019

Ben je een mensgerichte manager met ervaring in het aansturen van specialistische teams? Sta je sterk in je schoenen als het op het structureren, organiseren en optimaliseren van processen gaat? En heb je een stevige dosis affiniteit met IT? Dan hebben wij op ons hoofdkantoor in Wognum een prachtige baan voor je als…

Manager Business Support


Wat ga je doen?

Je collega’s van het team Business Support zijn stuk voor stuk deskundig en gedreven, met in de meeste gevallen een flinke berg ervaring. Zij willen hun werk zo goed mogelijk doen, en wij willen ze daar zo goed mogelijk in faciliteren. That’s where you come in. Als manager Business Support is het je belangrijkste taak om het team van servicedesk’ers, data-analisten, applicatiebeheerders, projectmedewerkers en de IT-architect en – process specialist inspirerend leiding te geven, te ondersteunen, te helpen groeien en te verbinden.

Maar, bouwen aan je team alléén zou vrij zinloos zijn als je niet ook de daaronder liggende structuren optimaal inricht. Daarom is je tweede focuspunt om de processen waar nodig in kaart te brengen, in te richten, te (re-)organiseren, begeleiden, implementeren, bewaken en optimaliseren. Hieronder vallen bijvoorbeeld de 1e en 2e-lijns support, (technische) SLA’s met klanten en leveranciers, Change Management, in- en externe rapportages, relaties met onze IT-partner en leveranciers, en ondersteuning aan de business bij in- en externe projecten. Op deze fronten ben je, zowel intern als extern, ook het aanspreekpunt en kun je als geen ander pro-actief meedenken.

We geven je in dit alles graag de vrije hand om er – naar eigen inzicht, op basis van je voorgaande leidinggevende ervaring en binnen de visie en cultuur van ons professionele en sociale familiebedrijf -voor te zorgen dat het team qua werkplezier, organisatie en processen staat als een huis.

Over het team Business Support
Business Support is onderdeel van de afdeling I&A (Informatisering & Automatisering), die in de breedste zin van het woord verantwoordelijk is voor de interne en externe optimalisatie van onze dienstverlening. Het tiental mannen en vrouwen van het team Business Support houdt zich bezig met alle IT-aangelegenheden binnen de organisatie, waaronder support, architectuur, applicatiebeheer en data-analyse. Naast het team van Business Support vind je op de afdeling I&A ook nog de projectmanagers en KAM-coördinator en -functionaris.

Zoeken we jou?

Wat ons betreft heeft onze nieuwe manager Business Support in ieder geval het volgende in huis:

  • Je hebt minimaal hbo-werk en -denkniveau en minstens vijf jaar leidinggevende ervaring
  • Je bent een verbindende, bezielende en mensgerichte manager
  • Je hebt een stevige affiniteit met IT en kennis van servicemanagement
  • Je bent opmerkzaam, daadkrachtig, een kei in organiseren, servicegericht en kunt goed ‘in processen denken’ zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen
  • Je communicatievaardigheden zijn uitstekend in orde: je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken, weet luisteren, vragen stellen en adviseren in de juiste balans toe te passen en kunt op alle niveaus soepel schakelen
  • Je bent minimaal 32 uur (liefst 40 uur) per week beschikbaar
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een prachtige, uitdagende baan binnen een sociaal, professioneel bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen. Zowel in je team als in de hele organisatie werk je met fijne collega’s die graag ‘samen op weg gaan’ en met West-Friese nuchterheid hun werk zo goed mogelijk willen doen. We geven je graag alle ruimte om je kennis en ervaring in te zetten voor, mee te denken over en samen te bouwen aan de ontwikkeling van je team en de afdeling.

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Wognum – dus altijd lekker filevrij naar je werk -. Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden prima in orde en kun je rekenen op een laptop en telefoon van de zaak.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor veel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer meer dan tachtig jaar bestaat. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

We horen graag van je!

Enthousiast over deze mooie baan? Solliciteer dan uiterlijk 12 juli 2019 via het online sollicitatieformulier hieronder, of stuur je cv met motivatie naar m.knol@simonloos.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie en/of Simon Loos? Dan kun je bellen met onze Financieel directeur Martin Knol, via 0229-502000 of hem een e-mail sturen aan m.knol@simonloos.nl.

Meer informatie?

Martin Knol

Financieel directeur

0229-502000
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Manager Business Support'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).