• 0229-502000
Vacatures

Aankomend jr. transportplanner


Direct solliciteren!
Categorie: Beneluxtransport, Planning
Standplaats: Maasdam
Vacature geplaatst op: 30 januari 2019

Met 1.500 collega’s ontzorgen we dagelijks vol trots de logistiek voor veel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. We zijn op ons best als we samen met onze mensen op weg zijn naar vernieuwende logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Voor de uitbreiding van onze planafdeling in Maasdam zijn we op zoek naar een enthousiaste schoolverlater die aan de slag wil als

Aankomend jr. transportplanner


Wat ga je doen?

In deze startersfunctie ga je de fijne kneepjes van het vak leren van je ervaren collega’s en word je opgeleid tot (junior) transportplanner. Je leert onder andere om het beste rendement te halen uit de geplande ritten, met de ons zo kenmerkende service en kwaliteit. Je werkt hiervoor met het plansysteem Navision. De planafdeling in Maasdam is verantwoordelijk voor het plannen en informeren van de chauffeurs die vanaf daar rijden voor een landelijke retailer, en je hebt dus veel contact met collega’s en de klant.

Daarnaast ben je voor een groot deel bezig met de administratie. Je verwerkt dan o.a. de gewerkte uren van de chauffeurs en eventuele uitzendkrachten.

Zoeken we jou?
  • Je hebt mbo+/hbo-niveau en bent toe aan je eerste (serieuze) job
  • Je hebt bij voorkeur een studie in de richting van logistiek gevolgd
  • Je kunt goed en snel met geautomatiseerde (planning) systemen werken
  • Je bent accuraat en administratief sterk
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je bent stressbestendig, proactief, daadkrachtig en servicegericht
  • Je woont maximaal 30 kilometer vanaf de standplaats
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een mooie startersfunctie binnen een hecht en prettig team, waarin je alle gelegenheid krijgt om te groeien en het beste uit jezelf te halen. Je komt te werken bij een solide bedrijf waar inmiddels alweer 80 jaar kwaliteit, innovatie en de relatie met de klanten voorop staan. Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden goed en marktconform.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Henk Hulst

unitmanager Transport

06-21851735
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Aankomend jr. transportplanner'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).