• 0229-502000
Vacatures

Junior Planner


Direct solliciteren!
Categorie: Centrale Planunit, Planning
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 28 juni 2019

Simon Loos zoekt voor zijn planafdeling een

Junior Planner


Wat ga je doen?

Ons team van gedreven planners zorgt er elke dag voor dat alle wagens, voor een breed scala aan aansprekende klanten, perfect gepland de weg op kunnen. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de vervoersopdrachten. Als planner laat je alle stromen naadloos op elkaar aansluiten en jij schakelt daarbij goed met o.a. onze chauffeurs en klanten.

Junior planners hebben een belangrijke rol in het hooghouden van de kwaliteit, betrouwbaarheid en service richting onze klanten. We zoeken een junior planner die pas tevreden is als onze mensen en wagens optimaal zijn ingezet. Omdat onze planunit 24/7 open is, werk je in wekelijkse wisseldiensten (met de grootste bezetting tussen 10:00 en 19:00 uur). Hierbij heb je de vrijheid om, in goed onderling overleg, een passend schema in te richten. Parttime werken is hierbij bespreekbaar.

Zoeken we jou?

Je geniet van de uitdaging om elke keer weer onze chauffeurs optimaal voorbereid de weg op te laten gaan en onze klanten echt blij te maken. Je bent niet bang om initiatief te nemen en kunt goed schakelen met onze klanten en onze chauffeurs.

Je hebt dus in ieder geval het volgende in huis:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau en je zoekt een startersfunctie;
  • relevante afgeronde of huidige opleiding binnen transport en logistiek is noodzakelijk;
  • je bent bereid te werken met een flexibel rooster (voornamelijk tussen 10:00 uur en 19:00 uur);
  • talent om steeds de details én het grotere geheel te overzien;
  • snel en op alle niveaus goed kunnen schakelen en communiceren;
  • stressbestendig, proactief, daadkrachtig en servicegericht;
  • een teamplayer die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen.
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een leuke, uitdagende functie in een jong en hecht team, waarin je echt het beste van jezelf kunt laten zien. Je werkt in wekelijkse wisseldiensten, waarin je in goed onderling overleg met je collega’s een passend schema kunt opzetten. Parttime werken is ook mogelijk.

Simon Loos is een solide en professioneel bedrijf, met een prettige informele sfeer en platte structuur. We zijn trots op onze lange historie van kwaliteit, innovatie en langdurige klantrelaties. Dat merk je elke dag in het werkplezier en contact met je collega’s. En natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden goed en marktconform.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Recruitment


stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Junior Planner'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).