• 0229-502000
Vacatures

(senior) HR-assistent


Direct solliciteren!
Categorie: HR, Staf & management
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 10 oktober 2019

Heb je een echt HR-hart en word je er warm van om alles vlekkeloos te regelen? Kun je goed overzicht houden, maak je systemen snel eigen en blijf je altijd scherp op de details? Doe je graag werk waarin je echt iets kunt toevoegen voor je collega’s? Dan hebben wij op ons hoofdkantoor in Wognum ontzettend leuk werk voor je als

(senior) HR-assistent


Wat ga je doen?

Als HR-assistent ondersteun en versterk je de personeelsfunctionarissen met alle voorkomende operationele taken. Je krijgt te maken met het hele administratieve spectrum van o.a. in-, door- en uitstroom, ziekteverzuim, arbeidscontracten, personeelsmutaties, trainingen en opleidingen, en feestelijke aangelegenheden als verjaardagen en jubilea.

Je zorgt ervoor dat alles snel en precies in de systemen wordt ingevoerd en gemuteerd, voert controles uit, verzorgt rapportages, voorziet je HR-collega’s en de managers van alle benodigde informatie en beantwoordt vragen van collega’s. Je denkt daarbij actief mee met hoe we de processen verder kunnen digitaliseren of zaken nog beter of slimmer kunnen aanpakken.

Een brede en uitdagende functie waarin de focus de komende periode op trainen en opleiden komt te liggen.

Over de afdeling HR
Je krijgt als onze nieuwe HR-assistent een veelzijdige baan middenin de organisatie. Samen met je collega-HR-assistent en het team van personeelsfunctionarissen, chauffeurscoaches en het team Recruitment zorg je ervoor dat alle zaken op het gebied van personeelsmanagement uitstekend geregeld zijn. En dat betekent nogal wat: met 1.650 medewerkers verspreid over 35 locaties is Simon Loos een grote werkgever met een uitstekende reputatie, die we de komende jaren willen uitbouwen naar ‘employer of choice’. Genoeg te doen, optimaliseren en professionaliseren dus.

Zoeken we jou?

Om helemaal bij ons op je plek te zijn als HR-assistent heb je wat ons betreft in ieder geval het volgende in huis:

  • Je hebt een afgeronde mbo+- of hbo-opleiding op het gebied van HRM;
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je bent een open, integere, klantvriendelijke en doortastende collega die snapt dat het uiteindelijk altijd om mensen gaat, zonder de focus op de HR-doelen te verliezen;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent zelfstandig, neemt initiatief, bent leergierig, maakt je nieuwe dingen snel eigen en houdt wel van een beetje uitdaging;
  • Je communicatievaardigheden zijn uitstekend in orde: je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken, weet de juiste vragen te stellen en kunt op alle niveaus soepel schakelen;
  • Je kunt goed uit de voeten met de gangbare kantoorsoftware, pikt het werken met nieuwe programma’s snel op. Ervaring in het werken met AFAS heeft een pré;
  • Je kennis en ervaring met Excel is uitstekend;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en woont op redelijke reisafstand van Wognum.
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een leuke, afwisselende baan binnen een sociaal, professioneel bedrijf met een informele sfeer en fijne collega’s. Ook binnen het team zijn we echt ‘samen op weg’ en we geven je graag alle ruimte om mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Wognum – dus altijd lekker filevrij naar je werk – waarbij we samen je werktijden bepalen binnen de openingstijden van de afdeling (maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:30). Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden prima in orde.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Recruitment


stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature '(senior) HR-assistent'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).