• 0229-502000
Vacatures

Monteur (fulltime)


Direct solliciteren!
Categorie: Garage
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 27 juni 2019

We zijn op korte termijn op zoek naar een

Monteur (fulltime)


Wat ga je doen?

Onze garage in Wognum is verantwoordelijk voor het onderhoud van ons hele wagenpark. Het onderhoud aan de trailers voeren we daarbij voor het grootste deel zelf uit, net als reparaties en schadeherstel. Met onze mobiele servicewagen doen we dit ook op andere locaties en bij onverhoopte pechgevallen onderweg.

Als monteur kom je te werken in het gezellige team Garage & Wasstraat. Met acht collega-monteurs. voer je zelfstandig reparaties en onderhoud uit aan ons materieel, waar ook constructiewerk aan de carrosserie bij hoort, Je verzorgt ook de APK- en LPK-keuringen. Een afwisselende kant van het werk is ook dat je als ‘mobiele monteur’ je collega’s onderweg ter plekke uit de brand helpt bij storingen of pech.

In ons Wagenpark Beheer Systeem (WBS) houden we niet alleen alles met betrekking tot ons wagenpark bij maar wij regelen ook de hele workflow van de garage en wasstraat. Hier leg je dus ook al je werkzaamheden in vast en geef je bijvoorbeeld trailers weer vrij voor de planningen.

Zoeken we jou?

Om helemaal bij ons op je plek te zijn als monteur heb je wat ons betreft in ieder geval het volgende in huis:

  • Mbo-niveau met een aantal jaar ervaring als monteur bedrijfsvoertuigen;
  • je bent APK-keurmeester bedrijfsvoertuigen of vindt het leuk om dit snel te gaan halen;
  • je vindt het prettig om, als teamspeler binnen een hecht team, zelfstandig te werken;
  • je bent oplossingsgericht, positief, klantgericht, stressbestendig en flexibel;
  • je kunt open en helder communiceren;
  • je kunt relevante referenties aanleveren bij het insturen van de sollicitatie.
Wat mag je van ons verwachten?

Je gaat aan de slag bij een mooi, solide en professioneel bedrijf met een uitstekende naam in de branche. De sfeer is prettig informeel, en er heerst een aanstekelijke trots op het bedrijf. Je bent onderdeel van het team Wasstraat & Garage en krijgt daarbinnen alle ruimte om je werk zelfstandig uit te voeren.

Uiteraard is je salaris prima in orde, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. En je kunt lekker filevrij naar je werk: ons hoofdkantoor ligt in Wognum, aan een eigen afslag aan de A7.

Over Simon Loos

De logistieke wereld is continu in beweging en dat vinden wij heerlijk. Met 1.650 collega’s ontzorgen we dagelijks vol trots de logistiek voor veel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. We zijn op ons best als we samen met onze mensen op weg zijn naar vernieuwende logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf waar inmiddels alweer 80 jaar kwaliteit, innovatie en de relatie met de klanten voorop staan. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim dertig vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. dik 100.000 displays per jaar behoren we tot de logistieke top 20 in Nederland.

Meer informatie?

Jeroen Boon

manager Onderhoud Wagenpark

0229-502065
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Monteur (fulltime)'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).