• 0229-502000
Vacatures

Dockmanager


Direct solliciteren!
Categorie: Planning, Winkeldistributie
Standplaats: Houten
Vacature geplaatst op: 17 februari 2019

Is het coördineren van mensen en transporten helemaal iets voor jou, sta je graag middenin het proces en hou je wel van een beetje hectiek? Dan hebben we een fijne job voor je op onze locatie in Houten als

Dockmanager


Wat ga je doen?

Voor Heineken Fijn verzorgt onze divisie Winkeldistributie dagelijks het transport van allerlei (alcoholische) dranken vanuit de distributiecentra in Amsterdam en Houten naar o.a. horeca in de binnenstad van Amsterdam. In de distributiecentra – sinds vorig jaar overgenomen door Sligro – gebeurt dus een hoop, en de dockmanager zorgt ervoor dat alle transportstromen vlekkeloos verlopen.

Als dockmanager is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle chauffeurs vlot en prettig hun werk kunnen doen. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt, coacht en motiveert ze, en begeleidt ze bijvoorbeeld bij het laadproces waar nodig. Je controleert de processen en ziet erop toe dat alle kwaliteitsreglementen worden nageleefd. Natuurlijk houd je daarbij ook de kwaliteit van het materieel nauwlettend in de gaten, en zit je er bovenop als er zich een incident dreigt voor te doen.

Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor de transportcoördinator van Sligro, met wie je dagelijks overleg hebt en waar je periodiek aan rapporteert.

Een uitdagende, verantwoordelijke functie dus, waarin je alle vrijheid krijgt om een perfect transportproces te realiseren.

Zoeken we jou?

Wat ons betreft heeft de perfect match in ieder geval het volgende in huis:

  • Afgeronde mbo-opleiding, liefst in de richting van logistiek
  • Relevante werkervaring in de branche en als leidinggevende
  • Motiverende stijl van leidinggeven met goede communicatievaardigheden
  • Servicegericht, met een goed oplossend en organisatievermogen
  • Integer, verantwoordelijk, stressbestendig en initiatiefrijk
  • Prima beheersing van het Nederlands en Engels
  • Je woont op een aanvaardbare reisafstand van Houten
Wat mag je van ons verwachten?

Als dockmanager heb je een leuke, drukke baan waarbinnen je alle gelegenheid krijgt om mee te denken en samen verder te bouwen. Je komt te werken in een enthousiast team, en werkt nauw samen met het team van Sligro. De sfeer binnen Simon Loos is prettig en informeel, met een aanstekelijke trots op het bedrijf. Natuurlijk is het salaris prima in orde, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar het werken bij Simon Loos? Je krijgt een mooi inkijkje via een van de vele vlogs van onze collega’s.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Bob Beijer

Planner

06-21669767
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Dockmanager'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).