• 0229-502000
Categorie: Warehouse & VAL
Standplaats: Geldermalsen
Vacature geplaatst op: 6 september 2019

Ben je pas tevreden als alles klopt en hou je van de dynamiek van de logistiek? Dan hebben we een leuke baan voor je in ons warehouse in Geldermalsen als

Controleur


De functie

In ons warehouse in Geldermalsen verzorgen we o.a. gekoelde opslag en crossdock voor veel aansprekende bedrijven. Er gaan dagelijks dan ook heel wat vrachten naar of via de docks van ons warehouse in Geldermalsen, en natuurlijk moet de kwaliteit van al die producten ook gegarandeerd zijn. En dat is waar onze controleurs nauwlettend op toezien.

Als controleur check je bij het laden en lossen alle goederen op THT, etikettering en juiste aantallen, aan de hand van de bijbehorende documenten en/of via ons RF-scansysteem. Je spoort eventuele zichtbare schades op, zorgt dat de ontvangen goederen aan de juiste locatie worden toegekend, verwerkt de informatie in het systeem en zorgt voor de juiste labels. Waar nodig voer je ook voorraadtellingen uit, of help je je collega’s in het warehouse.

Zoeken we jou?

Wat ons betreft heeft de perfect match in ieder geval het volgende in huis:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • nauwkeurig, oplettend, resultaatgericht, verantwoordelijk en stressbestendig;
  • servicegericht met goede communicatieve vaardigheden;
  • je woont op een aanvaardbare reisafstand van Geldermalsen;
  • bereid zijn om mee te draaien in de weekend- en nachtdiensten roulatie.
Wat mag je van ons verwachten?

Als Controleur heb je een leuke, verantwoordelijke baan in een enthousiast en betrokken warehouseteam. De sfeer binnen Simon Loos is prettig en informeel, met een aanstekelijke trots op het bedrijf. Natuurlijk is het salaris prima in orde, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in ons warehouse in Geldermalsen.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Vanuit drie strategisch gelegen warehouses – in Wognum, Tiel en Geldermalsen – verzorgen we de in-, op- en overslag van (food)artikelen voor o.a. retailers, producenten en handelsbedrijven. Voor veel van onze klanten voegen we verdere waarde toe aan de keten met bijvoorbeeld het bouwen van displays, in- om- of verpakken van artikelen, stickeren, sealen en retourverwerking.

We horen graag van je!

Heb je jezelf volmondig ‘ja’ horen zeggen (of denken) en zie je het helemaal zitten om controleur te worden bij Simon Loos? Stuur dan je cv met een korte, krachtige motivatie naar f.haarsma@simonloos.nl of solliciteer meteen via het online sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer informatie over de functie en/of Simon Loos? Dan kun je bellen met Frans Haarsma (Unitmanager Warehouse) via 06-31645921 of een mailtje sturen naar f.haarsma@simonloos.nl.

Meer informatie?

Frans Haarsma

Sitemanager

06-31645921
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Controleur'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).