• 0229-502000
Vacatures

Chauffeur LZV


Direct solliciteren!
Categorie: Chauffeur, Winkeldistributie
Standplaats: Geldermalsen
Vacature geplaatst op: 11 juni 2019

Is er voor jou niets mooiers dan met zo’n prachtige combinatie de juiste spullen op de juiste tijd en de juiste plaats afleveren? Kom dan op onze standplaats in Geldermalsen werken als (parttime of fulltime)

Chauffeur LZV


Wat ga je doen?

Als LZV-chauffeur bij Simon Loos heb je prachtig afwisselend werk. Je rijdt – meestal met de LZV en soms met trekker-trailer – met o.a. kruidenierswaren, bloemen en emballage naar verschillende DC’s in Midden-Nederland. Bij het laden en lossen krijg je eigenlijk altijd hulp of heb je de beschikking over een pompwagen.

In dit werk is je schema al voor langere periode al bekend, dus je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Samen bepalen we wat voor jou de prettigste werkdagen zijn, waarbij je volgens rooster ook op zaterdag en/of zondag werkt. Je werktijden liggen tussen 07.00 uur en 21.00 uur, en af en toe werk je een week in de nacht (tussen 19.00 uur en 07.00 uur). Als je fulltime aan de slag wilt, vinden we dat natuurlijk prachtig, maar ook parttime (vanaf 1 dag in de week) ben je van harte welkom.

Je komt te werken op een gezellige standplaats met een hecht team van ongeveer veertig chauffeurs en twee planners.

Ben je nieuwsgierig hoe het zou zijn om bij ons aan de slag te gaan als chauffeur Winkeldistributie? Bekijk dan zeker eens de (ruim honderd) vlogs van onze collega’s, bijvoorbeeld deze waarin collega Oswin je meeneemt in zijn dagelijkse werk!

Zoeken we jou?

Je zoekt een mooie baan met veel afwisseling, gezelligheid en goede begeleiding. Je wil graag werken bij een stabiel, sociaal bedrijf met een informele cultuur, waar altijd alles goed is geregeld (ook het salaris!).

Functie-eisen:
Je hebt een CE-rijbewijs met geldige Code 95 en LZV-certificaat, je spreekt in ieder geval Nederlands of Engels, beschikt over uitstekende stuurmanskunsten, en bent klantgericht, pro-actief en nauwkeurig. Je woont op maximaal 45 minuten reizen van de standplaats.

Wil je weten of werken bij Simon Loos bij je past? Je kunt ook altijd vrijblijvend binnenlopen & kennismaken bij een van onze wekelijkse inloopsollicitaties!

Wat mag je van ons verwachten?

Fijne werkgever:
Als chauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar: er is een prettige en informele sfeer, je rijdt met modern materieel, opleidingen volg je bij onze eigen instructeurs en chauffeurscoaches, alle basisvoorwaarden zijn natuurlijk uitstekend geregeld, en je krijgt je salaris altijd goed en op tijd! Je kunt je eigen werkdagen in overleg perfect inregelen en je rooster is al lang van tevoren bekend.

Contract:
Je komt rechtstreeks bij ons in dienst (dus geen payroll o.i.d) en na een jaar krijg je een vast contract. Je kunt parttime (vanaf 1 dag) of fulltime bij ons aan de slag

Salaris:
Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring, en áltijd op tijd! We kunnen ook (een deel van) je studieschuld overnemen

Uren:
Fulltime, parttime, dag, nacht, oproep of alleen in het weekend: alles is mogelijk

Arbeidsvoorwaarden:
Conform de cao Beroepsgoederenvervoer mét een reiskostenregeling

Zekerheid:
Baanzekerheid met volop perspectieven bij een betrokken, stabiele werkgever

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor veel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer ruim 80 jaar bestaat. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer weten of solliciteren?

We horen graag van je!

Online: solliciteer gemakkelijk en snel via het formulier hieronder (vul je gegevens in en klik op ‘Solliciteren’)

Per e-mail: stuur een mailtje naar werken@simonloos.nl

Telefonisch: bel met onze recruiter op 06-29588648. Dat kan elke dag, ook in het weekend

Via WhatsApp: je kunt onze recruiter ook een WhatsAppje sturen via 06-29588648

Inloopsollicitatie: en natuurlijk kun je ook gewoon vrijblijvend binnenlopen bij een van onze inloopsollicitaties die we wekelijks op meerdere plekken in Nederland organiseren. Drink een kopje koffie, maak kennis met Simon Loos en solliciteer als je wilt direct!

Meer informatie?

Recruitment


stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Chauffeur LZV'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).