• 0229-502000
Vacatures

Chauffeur Drankenlogistiek


Direct solliciteren!
Categorie: Chauffeur, Drankenlogistiek
Standplaats: 2 standplaatsen
Vacature geplaatst op: 23 januari 2019

Als chauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele werkgever waar we echt geloven in ‘samen op weg’. Je hebt volop mogelijkheden in werk en indeling van je uren. Groei ook met ons mee en kom werken als

Chauffeur Drankenlogistiek


Wat ga je doen?

Onze divisie Drankenlogistiek vervoert – hoe kan het ook anders – een groot assortiment aan (non-) alcoholische dranken zoals frisdrank en bier. Als drankenchauffeur rij je van de productielocaties naar groothandels en distributiecentra van retailers in Nederland. Je neemt dan ook de emballage weer mee terug. Je rijdt met goed en mooi materieel, dat veelal is uitgerust met geautomatiseerde laad- en lossystemen. Vaak rij je ook in huisstijl van de klant.

We zijn op zoek naar chauffeurs die zowel dag- als nachtdiensten willen werken. De ene week werk je overdag en de andere week werk je in de avond/nacht als chauffeur drakenlogistiek. Als je dagdienst hebt ben je weer lekker op tijd thuis, omdat je werk begint tussen 04:00 uur ’s nachts en 06:00 uur ’s ochtends en je werk eindigt tussen 15:00 uur en 17:00 uur. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Bij een nachtdienst liggen je starttijden tussen 16:00 en 18:00 uur. In goed overleg start jouw werkweek soms op zondag. Jij krijgt een vaste auto die je deelt met een dag- of nachtchauffeur en je werkt gemiddeld 45 uur per week.

En sowieso heb je het als chauffeur bij Simon Loos goed voor elkaar: er zijn veel mogelijkheden om je werk zelf in te delen, je rijdt altijd met modern materieel, opleidingen volg je bij onze eigen instructeurs en chauffeurscoaches, en natuurlijk zijn alle basisvoorwaarden uitstekend geregeld, en krijg je bijvoorbeeld je salaris altijd goed en op tijd!

Wil je alvast een idee krijgen hoe het zou zijn om bij ons aan de slag te gaan als chauffeur Drankenlogistiek? Dat kan: bekijk hier het
vlogje van Richard van Aalst!

Standplaatsen met vacatures

Op dit moment zoeken we chauffeurs Drankenlogistiek voor deze standplaatsen:

  • Bunnik

Max. 45 minuten reistijd:
Als chauffeur heb je een veeleisende baan waarbij je veel uren op de weg maakt. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je reistijd van/naar de standplaats niet te lang is: we hanteren een woon-werkafstand van maximaal 45 minuten.

Geen vacatures binnen reisafstand?
Staat er geen standplaats tussen die voor jou op redelijke reistijd ligt? In het vacature-overzicht kun je op plaatsnaam zoeken en vind je alle vacatures die we daar hebben. En verder komen er heel regelmatig nieuwe vacatures bij! Hou onze website in de gaten, of stuur een open sollicitatie naar j.vandernol@simonloos.nl.

Zoeken we jou?

Je zoekt een uitdagende baan met veel afwisseling en goede begeleiding. Je wil graag werken bij een stabiel, sociaal bedrijf waar je na een jaar al een vast contract krijgt, en alles altijd goed is geregeld (ook het salaris!).

Uren:
Je kunt fulltime aan de slag, parttime (vanaf 1 dag), als oproeper, of alleen op zaterdag of zondag. Er zijn zowel dag- als nachtfuncties.

Functie-eisen:
Je hebt je rijbewijs CE en Code95, spreekt in ieder geval Nederlands of Engels, en bent klantgericht en stressbestendig. Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie.

Wat mag je van ons verwachten?

Fijne werkgever:
Prettige, sociale en informele werksfeer, je rijdt met modern en mooi materieel, en opleidingen volg je bij onze eigen instructeurs

Contract:
Je komt rechtstreeks bij ons in dienst (dus geen payroll o.i.d) en na een jaar krijg je een vast contract

Salaris:
Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring, en áltijd op tijd!

Uren:
Fulltime, parttime, dag, nacht, oproep of alleen in het weekend: alles is mogelijk (nb: afhankelijk van de standplaats)

Arbeidsvoorwaarden:
Conform de cao Beroepsgoederenvervoer mét een reiskostenregeling

Zekerheid:
Baanzekerheid met volop perspectieven bij een betrokken, stabiele werkgever

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Johan van der Nol

unitmanager Transport

06-31924603
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Chauffeur Drankenlogistiek'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).