• 0229-502000
Vacatures

Chauffeur Bulktransport ma+vr+za


Direct solliciteren!
Categorie: Bulktransport, Chauffeur
Standplaats: Borculo
Vacature geplaatst op: 26 februari 2019

Als chauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele werkgever waar we echt geloven in ‘samen op weg’. Je hebt volop mogelijkheden in werk of uren. Groei ook met ons mee en kom werken als

Chauffeur Bulktransport ma+vr+za


Wat ga je doen?

Onze divisie Bulktransport is specialist in het vervoeren van droge onverpakte goederen. We rijden voor onze klanten heel Europa door. Met 25 trekkers en 35 opleggers ontzorgen we het bulkvervoer voor o.a. fabrieken, handelaren, handelshuizen, en wei- en melkpoedermakelaars.

Als bulkchauffeur rij je met verschillende opleggers en vervoer je food, feed of non-food producten vanaf de producent naar afnemers in binnen- en buitenland. Daarnaast zorg je voor het tussentijds reinigen van de tank bij een gespecialiseerd en gecertificeerd spoelstation. Je rijdt als springer op verschillende auto’s en bent meestal meerdere dagen achter elkaar weg. Door de diversiteit aan producten en klanten is geen dag hetzelfde, en biedt elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Als chauffeur bij Simon Loos heb je het sowieso goed voor elkaar: er zijn veel mogelijkheden om je werk in te delen, je rijdt altijd met modern materieel, opleidingen volg je bij onze eigen instructeurs en chauffeurscoaches, en natuurlijk zijn alle basisvoorwaarden uitstekend geregeld, en krijg je bijvoorbeeld je salaris altijd goed en op tijd!

Wil je alvast een idee krijgen hoe het zou zijn om bij ons aan de slag te gaan als chauffeur Bulktransport? Dat kan: bekijk hier het vlogje van Patrick Goedhart!

Standplaatsen met vacatures

Op dit moment zoeken we een parttime-chauffeur Bulktransport voor deze standplaatsen:

  • Borculo (3 dagen per week, op maandag, vrijdag en zaterdag)

Max. 45 minuten reistijd:
Als chauffeur heb je een veeleisende baan waarbij je veel uren op de weg maakt. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je reistijd van/naar de standplaats niet te lang is: we hanteren een woon-werkafstand van maximaal 45 minuten.

Geen vacatures binnen reisafstand?
Staat er geen standplaats tussen die voor jou op redelijke reistijd ligt? In het vacature-overzicht kun je op plaatsnaam zoeken en vind je alle vacatures die we daar hebben. En verder komen er heel regelmatig nieuwe vacatures bij! Hou onze website in de gaten, of stuur een open sollicitatie naar t.appel@simonloos.nl.

Zoeken we jou?

Je zoekt een uitdagende baan met veel afwisseling en goede begeleiding. Je wil graag werken bij een stabiel, sociaal bedrijf waar je na een jaar al een vast contract krijgt, en alles altijd goed is geregeld (ook het salaris!).

Uren:
Je werkt 3 dagen in de week: maandag, vrijdag en zaterdag

Functie-eisen:
Je hebt je rijbewijs CE en Code95, spreekt in ieder geval Nederlands of Engels, en bent klantgericht en stressbestendig. Je vindt het geen probleem om te overnachten, of af en toe in het weekend te werken, en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie

Wat mag je van ons verwachten?

Fijne werkgever:
Prettige, sociale en informele werksfeer, je rijdt met modern en mooi materieel, en opleidingen volg je bij onze eigen instructeurs

Contract:
Je komt rechtstreeks bij ons in dienst (dus geen payroll o.i.d) en na een jaar krijg je een vast contract

Salaris:
Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring, en áltijd op tijd! We kunnen ook (een deel van) je studieschuld overnemen

Uren:
Parttime: maandag, vrijdag en zaterdag

Arbeidsvoorwaarden:
Conform de cao Beroepsgoederenvervoer mét een reiskostenregeling

Zekerheid:
Baanzekerheid met volop perspectieven bij een betrokken, stabiele werkgever

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Recruitment

Recruitment


stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Chauffeur Bulktransport ma+vr+za'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).