• 0229-502000
Vacatures

Chauffeur Beneluxtransport


Direct solliciteren!
Categorie: Beneluxtransport, Chauffeur,
Standplaats: 5 standplaatsen
Vacature geplaatst op: 6 februari 2018

KOM VRIJBLIJVEND BINNENLOPEN & KENNISMAKEN TIJDENS ONZE (WEKELIJKSE) INLOOPSOLLICITATIES

Benieuwd naar het werken bij Simon Loos? Bekijk alle vlogjes van onze collega’s

 

Als chauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele werkgever waar we echt geloven in ‘samen op weg’. Je hebt volop mogelijkheden in werk en indeling van je uren, zoals fulltime of parttime, dag- of nachtdiensten, meerdaagse ritten of oproepchauffeur. Groei ook met ons mee en kom werken als

Chauffeur Beneluxtransport


Wat ga je doen als chauffeur Beneluxtransport?

De wagens van Beneluxtransport vind je door heel Nederland en België. We vervoeren voor onze klanten een grote verscheidenheid aan ladingen naar distributiecentra, fabrieken etc., zoals bouwmaterialen, levensmiddelen en grondstoffen. Natuurlijk is ons wagenpark helemaal uitgerust voor het werk en je rijdt dus met verschillend materieel, zoals koelopleggers, combi’s en tautliners, al dan niet uitgerust met een kooiaap. Geen dag is hetzelfde in Beneluxtransport!

Als chauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar: er zijn veel mogelijkheden om je werk zelf in te delen, je rijdt altijd met modern materieel, opleidingen volg je bij onze eigen instructeurs en chauffeurscoaches, en natuurlijk zijn alle basisvoorwaarden uitstekend geregeld, en krijg je bijvoorbeeld je salaris altijd goed en op tijd!

Wil je alvast een idee krijgen hoe het zou zijn om bij ons aan de slag te gaan als chauffeur Beneluxtransport? Dat kan: bekijk hier de vlog van Martijn Kuipers!

Standplaatsen met vacatures

Op dit moment zoeken we chauffeurs Beneluxtransport voor deze standplaatsen:

  • Geldermalsen
  • Maasdam
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Wognum (alleen weekendchauffeurs)

Max. 45 minuten reistijd:
Als chauffeur heb je een veeleisende baan waarbij je veel uren op de weg maakt. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je reistijd van/naar de standplaats niet te lang is: we hanteren een woon-werkafstand van maximaal 45 minuten.

Geen vacatures binnen reisafstand?
Staat er geen standplaats tussen die voor jou op redelijke reistijd ligt? In het vacature-overzicht kun je op plaatsnaam zoeken en vind je alle vacatures die we daar hebben. En verder komen er heel regelmatig nieuwe vacatures bij! Hou onze website in de gaten, of stuur een open sollicitatie naar hr@simonloos.nl.

Zoeken we jou?

Je zoekt een uitdagende baan met veel afwisseling en goede begeleiding. Je wil graag werken bij een stabiel, sociaal bedrijf waar je na een jaar al een vast contract krijgt, en alles altijd goed is geregeld (ook het salaris!).

Uren:
Je kunt fulltime aan de slag, parttime (vanaf 1 dag), als oproeper, of alleen op zaterdag of zondag. Er zijn zowel dag- als nachtfuncties.

Functie-eisen:
Je hebt je rijbewijs CE en Code95 (of bent bezig deze te halen), spreekt in ieder geval Nederlands of Engels, en bent klantgericht en stressbestendig.

Wat mag je van ons verwachten?

Fijne werkgever:
Prettige, sociale en informele werksfeer, je rijdt met modern en mooi materieel, en opleidingen volg je bij onze eigen instructeurs

Contract:
Je komt rechtstreeks bij ons in dienst (dus geen payroll o.i.d) en na een jaar krijg je een vast contract

Salaris:
Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring, en áltijd op tijd! We kunnen ook (een deel van) je studieschuld overnemen

Uren:
Fulltime, parttime, dag, nacht, oproep of alleen in het weekend: alles is mogelijk

Arbeidsvoorwaarden:
Conform de cao Beroepsgoederenvervoer mét een reiskostenregeling

Zekerheid:
Baanzekerheid met volop perspectieven bij een betrokken, stabiele werkgever

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.500 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meteen solliciteren: online, per mail, telefonisch of op een inloopsollicitatie!

Solliciteren kan heel eenvoudig via het online sollicitatieformulier. Maar je kunt ook een mailtje sturen, bellen, whatsappen of gewoon binnenlopen bij onze (wekelijkse) inloopsollicitaties.

  • Klik op SOLLICITEER hieronder om direct naar het online sollicitatieformulier te gaan
  • Of mail je cv naar hr@simonloos.nl
  • Of solliciteer telefonisch bij onze recruiter Yana Ivanova via 06-29588648
  • Of stuur een WhatsAppje naar 06-29588648
  • Of kom vrijblijvend binnenlopen bij onze inloopsollicitaties

Meer informatie?

Yana Ivanova
Recruiter

06-29588648
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Chauffeur Beneluxtransport'? Dan horen we graag van je. Klik op SOLLICITEREN hieronder en laat je gegevens en CV achter (velden met een * zijn verplicht). Bij vragen kun je even contact opnemen met de afdeling HR via hr@simonloos.nl of 0229-502010.