• 0229-502000
Vacatures

Business Analist


Direct solliciteren!
Categorie: Staf & management, Warehouse & VAL
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 12 september 2019

Kun jij problemen, kansen en zakelijke behoeften als geen ander identificeren? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je als Business Analist bij Simon Loos.

Business Analist


De functie

Als Business Analist draag je bij aan de ontwikkeling en professionalisering van onze transport en warehouse processen. Je gaat in gesprek met verschillende stakeholders binnen het proces om erachter te komen hoe exact het proces eruit ziet en waar eventuele verbeterpunten liggen.  Door jouw analytische vaardigheden kun jij de bedrijfsprocessen en informatiestromen helder beschrijven en verbeterpunten vertalen naar efficiënte (praktische) oplossingen. Je standplaats is Wognum.

Zoeken we jou?

Wat ons betreft heeft de perfect match in ieder geval het volgende in huis:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring met het analyseren, ontwerpen en modelleren van bedrijfsprocessen;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Analytische persoonlijkheid;
  • Affiniteit en kennis van ICT.
Wat mag je van ons verwachten?

Als Business Analist heb je een leuke, verantwoordelijke baan in een enthousiast en betrokken team. De sfeer binnen Simon Loos is prettig en informeel, met een aanstekelijke trots op het bedrijf. Natuurlijk is het salaris prima in orde, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt op ons hoofdkantoor in Wognum. Wil je een aantal dagen per week vanuit huis werken? Geen enkel probleem!

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Vanuit drie strategisch gelegen warehouses – in Wognum, Tiel en Geldermalsen – verzorgen we de in-, op- en overslag van (food)artikelen voor o.a. retailers, producenten en handelsbedrijven. Voor veel van onze klanten voegen we verdere waarde toe aan de keten met bijvoorbeeld het bouwen van displays, in- om- of verpakken van artikelen, stickeren, sealen en retourverwerking.

We horen graag van je!

Heb je jezelf volmondig ‘ja’ horen zeggen (of denken) en zie je het helemaal zitten om Business Analist te worden bij Simon Loos? Stuur dan je cv met een korte, krachtige motivatie naar werken@simonloos.nl of solliciteer meteen via het online sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer informatie over de functie en/of Simon Loos? Dan kun je altijd even bellen met Edwin van Wijngaarden, recruiter, via 06-31645953 of hem een e-mail sturen aan werken@simonloos.nl.

Meer informatie?

Rectruitment

0229-502000
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Business Analist'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).