• 0229-502000
Vacatures

Bakwagenchauffeur Winkeldistributie


Direct solliciteren!
Categorie: Chauffeur, Winkeldistributie
Standplaats: 4 standplaatsen
Vacature geplaatst op: 20 januari 2019

Een leuke baan als bakwagenchauffeur? Dan zit je bij ons goed! Je krijgt mooi werk met volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij een sociale, stabiele werkgever waar we echt geloven in ‘samen op weg’.

Groei ook met ons mee en kom werken als (fulltime, parttime, of oproep)

Bakwagenchauffeur Winkeldistributie


Standplaatsen met vacatures

Op dit moment zoeken we bakwagenchauffeurs Winkeldistributie voor deze standplaatsen:

  • Amsterdam (horecabelevering)
  • Breda (winkeldistributie)
  • Houten (horecabelevering)
  • Tilburg (winkeldistributie)

Max. 45 minuten reistijd:
Als chauffeur heb je een veeleisende baan waarbij je veel uren op de weg maakt. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je reistijd van/naar de standplaats niet te lang is: we hanteren een woon-werkafstand van maximaal 45 minuten.

Geen vacatures binnen reisafstand?
Staat er geen standplaats tussen die voor jou op redelijke reistijd ligt? In het vacature-overzicht kun je op plaatsnaam zoeken en vind je alle vacatures die we daar hebben. En verder komen er heel regelmatig nieuwe vacatures bij! Hou onze website in de gaten, of stuur een open sollicitatie naar werken@simonloos.nl.

Je werk als bakwagenchauffeur horecabelevering

In deze mooie job bevoorraad je o.a. horeca, sportverenigingen en evenementen met bijvoorbeeld bier en (fris)dranken. Je werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag, met een gemiddelde begintijd om 07.00. Meestal krijg je assistentie van een bijrijder.

En: we geven je graag alle mogelijkheden om te worden opgeleid tot trailerchauffeur (CE)!

Wil je een idee krijgen hoe het zou zijn om aan de slag te gaan in deze functie? In deze leuke vlog volg je collega’s Gregory Dorder en Robin de Rooij bij hun dagelijkse werk in de horecabelevering in hartje Amsterdam: https://youtu.be/2L8eyRkKtpE

Wil je een idee krijgen hoe het zou zijn om bij ons aan de slag te gaan als bakwagenchauffeur in de horecabelevering? Kijk dan zeker deze leuke vlog waarbij je collega’s Gregory Dorder en Robin de Rooij volgt in hun dagelijkse werk!

Je werk als bakwagenchauffeur winkeldistributie

Onze grootste transportdivisie is Winkeldistributie. Elke dag rijden we vanuit de verschillende distributiecentra (DC’s) van onze klanten ritten naar winkelfilialen in de regio van het distributiecentrum. Je vervoert dan veelal rolcontainers en pallets (gekoeld en ongekoeld).

Een mooie job dus, waarbij je werkt in een prettige en informele sfeer met veel mogelijkheden om je werk zelf in te delen. En: we geven je graag alle gelegenheid om te worden opgeleid tot trailerchauffeur (CE)!

Zoeken we jou?

Je zoekt een uitdagende baan met veel afwisseling en goede begeleiding. Je wil graag werken bij een stabiel, sociaal bedrijf waar je na een jaar al een vast contract krijgt, en alles altijd goed is geregeld (ook het salaris!).

Functie-eisen:
Je hebt een C-rijbewijs (of bent bezig deze te halen) met een geldige Code 95,  je spreekt in ieder geval Nederlands of Engels, en bent klantgericht en stressbestendig.

Wat mag je van ons verwachten?

Fijne werkgever:
Als chauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar: er is een prettige en informele sfeer, er zijn veel mogelijkheden om je werk zelf in te delen, je rijdt altijd met modern materieel, opleidingen volg je bij onze eigen instructeurs en chauffeurscoaches, en natuurlijk zijn alle basisvoorwaarden uitstekend geregeld, en krijg je bijvoorbeeld je salaris altijd goed en op tijd! Juist in de winkeldistributie kun je perfect je eigen werkdagen inregelen en door de schematische rittenplannen zijn de begin- en eindtijden altijd van tevoren bekend.

Contract:
Je komt rechtstreeks bij ons in dienst (dus geen payroll o.i.d) en na een jaar krijg je een vast contract

Salaris:
Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring, en áltijd op tijd! We kunnen ook (een deel van) je studieschuld overnemen

Doorgroei:
Je krijgt alle mogelijkheden om door ons te worden opgeleid tot CE-chauffeur, uiteraard met studiekostenregeling

Arbeidsvoorwaarden:
Conform de cao Beroepsgoederenvervoer mét een reiskostenregeling

Zekerheid:
Baanzekerheid met volop perspectieven bij een betrokken, stabiele werkgever

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Recruitment


stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Bakwagenchauffeur Winkeldistributie'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).