• 0229-502000
Vacatures

Bakwagenchauffeur Horeca


Direct solliciteren!
Categorie: Chauffeur, Winkeldistributie
Standplaats: Amsterdam, Houten
Vacature geplaatst op: 30 april 2019

Een leuke, gezellige baan als bakwagenchauffeur in de horecabelevering? Dan zit je bij ons goed! Je krijgt mooi werk met volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij een sociale, stabiele werkgever waar we echt geloven in ‘samen op weg’. Groei ook met ons mee en kom werken als

Bakwagenchauffeur Horeca


Je werk als bakwagenchauffeur horecabelevering

In deze mooie job bevoorraad je cafés, restaurants, bars, sportverenigingen, evenementen etc. met de lekkere (fris)drankjes van onze aansprekende klanten. Je bent de hele dag lekker in de weer, komt op de gezelligste plekken in de stad, en hebt veel contacten met mensen. Je werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag, met een gemiddelde begintijd om 07.00. Meestal krijg je assistentie van een bijrijder.

Opleiding van C naar CE
Wil je graag (nu of later) doorstromen naar de trailer? Dan geven je graag alle mogelijkheden om via ons Les met Loos-programma je E achter C te halen (met baan- en slagingsgarantie voor een vast, laag bedrag)!

Kroegentocht?
Wil je een idee krijgen hoe het zou zijn om bij ons aan de slag te gaan als bakwagenchauffeur in de horecabelevering? Bekijk dan zeker deze leuke vlog waarin collega’s Gregory en Robin je meenemen in hun dagelijkse werk in de horecabelevering!

Standplaatsen met vacatures

Op dit moment zoeken we bakwagenchauffeurs horecabelevering voor deze standplaatsen:

  • Amsterdam
  • Houten

Max. 45 minuten reistijd:
Als chauffeur heb je een veeleisende baan waarbij je veel uren op de weg maakt. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je reistijd van/naar de standplaats niet te lang is: we hanteren een woon-werkafstand van maximaal 45 minuten.

Geen vacatures binnen reisafstand?
Staat er geen standplaats tussen die voor jou op redelijke reistijd ligt? In het vacature-overzicht kun je op plaatsnaam zoeken en vind je alle vacatures die we daar hebben. En verder komen er heel regelmatig nieuwe vacatures bij! Hou onze website in de gaten, of stuur een open sollicitatie naar werken@simonloos.nl.

Zoeken we jou?

Je zoekt een uitdagende baan met veel afwisseling, gezelligheid en goede begeleiding. Je wil graag werken bij een stabiel, sociaal bedrijf waar je na een jaar al een vast contract krijgt, en alles altijd goed is geregeld (ook het salaris!).

Functie-eisen:
Je hebt een C-rijbewijs met een geldige Code 95 (of bent bezig deze te halen),  je spreekt in ieder geval Nederlands of Engels, en bent klantgericht, sociaal, actief en stressbestendig.

Wat mag je van ons verwachten?

Fijne werkgever:
Als chauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar: er is een prettige en informele sfeer, er zijn veel mogelijkheden om je werk zelf in te delen, je rijdt met modern materieel, opleidingen volg je bij onze eigen instructeurs en chauffeurscoaches, alle basisvoorwaarden zijn natuurlijk uitstekend geregeld, en je krijgt je salaris altijd goed en op tijd! Juist in de horecabelevering kun je perfect je eigen werkdagen inregelen en door de schematische rittenplannen zijn de begin- en eindtijden altijd van tevoren bekend.

Contract:
Je komt rechtstreeks bij ons in dienst (dus geen payroll o.i.d) en na een jaar krijg je een vast contract

Salaris:
Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring, en áltijd op tijd! We kunnen ook (een deel van) je studieschuld overnemen

Doorgroei:
Je krijgt alle mogelijkheden om door ons te worden opgeleid tot CE-chauffeur, met slagings- en baangarantie voor een vast laag bedrag met studiekostenregeling

Arbeidsvoorwaarden:
Conform de cao Beroepsgoederenvervoer mét een reiskostenregeling

Zekerheid:
Baanzekerheid met volop perspectieven bij een betrokken, stabiele werkgever

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer ruim 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met meer dan 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Recruitment


stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Bakwagenchauffeur Horeca'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).