• 0229-502000
Vacatures

Assistent-teamleider Warehouse


Direct solliciteren!
Categorie: Teamleider, Warehouse & VAL
Standplaats: Tiel
Vacature geplaatst op: 1 maart 2019

Ben je pas tevreden als alles klopt en hou je van de dynamiek van de logistiek? Dan hebben we een leuke baan voor je in ons warehouse in Tiel als

Assistent-teamleider Warehouse


Wat ga je doen?

In ons warehouse in Tiel verzorgen we o.a. opslag en crossdock voor veel aansprekende bedrijven. Er gaan dagelijks dan ook heel wat vrachten naar, of via de docks van ons warehouse in Tiel. Natuurlijk moet de kwaliteit van al die producten ook gegarandeerd zijn. En dat is waar onze assistent-teamleiders nauwlettend op toezien.

Als assistent-teamleider check je bij het laden en lossen alle goederen op THT, etikettering en juiste aantallen, aan de hand van de bijbehorende documenten en/of via ons RF-scansysteem. Je spoort eventuele zichtbare schades op, zorgt dat de ontvangen goederen aan de juiste locatie worden toegekend, verwerkt de informatie in het systeem en zorgt voor de juiste labels. Waar nodig voer je ook voorraadtellingen uit, of help je je collega’s in het warehouse.

Zoeken we jou?

Wat ons betreft heeft de perfect match in ieder geval het volgende in huis:

  • Mbo werk- en denkniveau, liefst met relevante ervaring en een heftruck- en/of smalle gangentruck-certificaat
  • Nauwkeurig, oplettend, resultaatgericht, verantwoordelijk en stressbestendig
  • Servicegericht met goede communicatieve vaardigheden
  • Je woont op een redelijke reisafstand van Tiel
  • Je bent bereid om mee te draaien in de weekend- en nachtdienstenroulatie
Wat mag je van ons verwachten?

Als assistent-teamleider heb je een leuke, verantwoordelijke baan in een enthousiast en betrokken warehouseteam. De sfeer binnen Simon Loos is prettig en informeel, met een aanstekelijke trots op het bedrijf. Natuurlijk is het salaris prima in orde, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in ons warehouse in Tiel.

Benieuwd naar het werken bij Simon Loos? Je krijgt een mooi inkijkje via een van de vele vlogs van onze collega’s!

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.500 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat! We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Vanuit drie strategisch gelegen warehouses – in Wognum, Tiel en Geldermalsen – verzorgen we de in-, op- en overslag van (food)artikelen voor o.a. retailers, producenten en handelsbedrijven. Voor veel van onze klanten voegen we verdere waarde toe aan de keten met bijvoorbeeld het bouwen van displays, in- om- of verpakken van artikelen, stickeren, sealen en retourverwerking.

Meer informatie?

Yana Ivanova

Recruiter

06-29588648
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Assistent-teamleider Warehouse'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).