• 0229-502000
Vacatures

Applicatiebeheerder


Direct solliciteren!
Categorie: ICT & Consultancy,
Standplaats: Wognum
Vacature geplaatst op: 1 februari 2019

Schakelen tussen systemen en gebruikers, adviseren, begeleiden, uitvoeren en coördineren: op het snijvlak van IT en de logistieke business hebben we op ons hoofdkantoor in Wognum een mooie vacature voor een

Applicatiebeheerder


Wat ga je doen?

Onze afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) houdt zich bezig met optimalisatie en innovatie in de breedste zin van het woord. Op de afdeling komen interne en externe projecten, implementatie en beheer van systemen, data-analyse, kwaliteit, logistieke consultancy en de Service Desk samen. Het beheer van bestaande applicaties en de implementatie van nieuwe applicaties wordt, in nauwe samenwerking met de projectmanagers en IT-specialisten, uitgevoerd door de applicatiebeheerders.

Afhankelijk van de grootte en impact heb je als applicatiebeheerder de verantwoordelijkheid over één of meer applicaties. Vanuit jouw expertise ben je betrokken bij projecten die jouw applicatie aangaan, waarbij je dé schakel bent tussen de systemen, processen en gebruikers. Je bent dus een kei in het maken van de vertaalslag van de business naar de applicatie en andersom, en kunt de technische impact van wensen en vragen juist inschatten. Je houdt de belangen van de gebruikers steeds nauwlettend in de gaten en denkt na over de beste koers op IT-vlak. Door de centrale rol van IT en consultancy is de hele organisatie daarbij jouw speelveld, waarbij je als vanzelfsprekend alle belangen met elkaar kunt verbinden.

Je houdt je daarbij ook op meer inhoudelijk vlak bezig met jouw applicatie(s), bijvoorbeeld met het oplossen van tweede- of derdelijns incidenten, het begeleiden van gebruikers en geven van trainingen, het schrijven van werkinstructies en beschrijvingen, het testen van updates en wijzigingen, het voeren van projectoverleg, en het doorvoeren van aanpassingen, wensen en configuratiewijzigingen in het systeem.

Een ontzettend leuke en uitdagende baan dus op het snijvlak van IT en logistiek, waarbij je echt ‘samen op weg’ bent om de organisatie steeds beter en mooier te maken.

Zoeken we jou?

Om helemaal bij ons op je plek te zijn als functioneel applicatiebeheerder heb je wat ons betreft in ieder geval het volgende in huis:

  • Een afgeronde mbo+ of hbo-opleiding in de richting van informatica
  • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie, en ervaring in de logistiek is natuurlijk helemaal een pré
  • Ervaring met projectmatig werken en het werken in een team
  • Talent voor het vertalen van businessvraagstukken en gebruikerswensen naar de beste IT-koers en -uitvoering
  • Een analytische blik, plezier in het meedenken en oog voor de gebruikers
  • Een sterk ontwikkeld communicatief vermogen, waarbij je op alle niveaus goed kunt schakelen
  • Het vermogen om op hoofdlijnen mee te denken zonder de (technische) details uit het oog te verliezen
  • Zelfstandig, verantwoordelijk, georganiseerd en flexibel, met een pragmatische instelling
Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een brede, zelfstandige functie met veel leuke uitdagingen binnen een hecht team en een solide bedrijf. De sfeer binnen Simon Loos is prettig en informeel, en je krijgt alle ruimte om het beste van jezelf te laten zien.

Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden goed en marktconform. Je standplaats is Wognum, maar je bent als dat nodig is ook te vinden op een van de andere locaties van Simon Loos, bij leveranciers of bij een van onze klanten.

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.500 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf, dat alweer 80 jaar bestaat. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Met ruim 35 vestigingen, 650 trekkers en 750 trailers, 85.000 m2 warehouse en o.a. 125.000 displays per jaar, staan we al jaren op een mooie plek in de logistieke top 20.

Meer informatie?

Nynke Faber

projectmanager ICT

0229-502063
stuur e-mail!

Solliciteer direct!


Interesse in de vacature 'Applicatiebeheerder'? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan heel eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier (velden met een * zijn verplicht).