• 0229-502000
 

Simon Loos prominent op nr. 11 in top 100 logistiek dienstverleners

  |   home

Dit weekend maakte Logistiek.nl weer de jaarlijkse top 100 logistiek dienstverleners bekend. In de lijst voor 2017 staat Simon Loos op een wel heel mooie plaats: prominent op nr. 11, als eerste Nederlandse bedrijf op de lijst.

LDV top 100
De Top 100 logistiek dienstverleners is het jaarlijkse terugkerende onderzoek van Logistiek.nl en Buck Consultants International. De lijst geeft een compleet overzicht van de belangrijkste partijen in de Nederlandse logistieke contractmarkt, gerangschikt op het aantal vaste logistieke medewerkers in Nederland. De top 10 wordt ook dit jaar traditiegetrouw bezet door dochterbedrijven van buitenlandse moederorganisaties.

Simon Loos staat altijd op een prima positie in de top 20. De stijging van nr. 15 in 2016 naar nr. 11 dit jaar is een mooie spin-off van de succesvolle werving van chauffeurs met de campagne #100dagen100chauffeurs. Op dag honderd wisten we maar liefst 182 nieuwe chauffeurs te tellen.

NT Marketing Trofee 2017
De campagne #100dagen100chauffeurs leverde ons, naast heel veel nieuwe collega’s, ook de NT Marketing Trofee 2017 op. Een mooie prestatie, zeker gezien de geduchte competitie van mede-finalisten en logistieke giganten PostNL, Maersk en Mammoet. Marketing-collega Lars van der Zee zag zichzelf in ieder geval nog niet zo snel het podium beklimmen, en ging hiermee behoorlijk nat…

#groeimetonsmee
Het werven van nieuwe collega-chauffeurs is overigens nog zeker niet klaar. Door groei en uitbreiding, en de wens zoveel mogelijk met vaste medewerkers te werken, zijn we nog steeds driftig op zoek naar nieuwe stuurtalenten!

(Solliciteren is heel eenvoudig: bel naar 06-29588648, mail je CV naar hr@simonloos.nl of vul het online sollicitatieformulier in bij de vacatures. Of kom gewoon even binnenlopen bij één van onze inloopsollicitaties!)