• 0229-502000
 

Simon Loos in ‘Allemaal Familie’ op NPO1

  |   home

In Nederland zijn er ruim 260.000 familiebedrijven, die samen zorgen voor maar liefst de helft van de werkgelegenheid. In de NPO1-serie ‘Allemaal Familie’ laat de bekende zakenman John Fentener van Vlissingen de kijker kennismaken met twaalf van deze families. In de derde aflevering was het charmante portret van de familie achter Simon Loos bv te zien.

Bekijk de aflevering hier.

In het item van ongeveer tien minuten volgen we Simon Loos en Angelique Loos, die aan het roer staan sinds 2009. Je krijgt een kijkje in de keuken van een typische werkdag, die begint bij het ontbijt van Angelique en haar zonen, en we zien Simon met zoon Simon jr. die de kneepjes van rijden al vroeg leert. Uiteraard is er ook een grote rol weggelegd voor Piet en Marjan Loos, die het bedrijf in de afgelopen decennia groot maakten. Al met al geeft de uitzending een mooi beeld van de familie achter het bedrijf, en heb je na het bekijken eindelijk een beeld van de mensen achter al die honderderden vrachtwagens die je dagelijks voorbij ziet komen.

In de serie kwamen verder onder andere de familie Oostwegel en Eckelboom aan bod, die resp. kastelen omtoveren tot hotels en door het hele land kermissen opbouwen. In de trailer hierboven kun je zien welke familiebedrijven in de serie werden geportretteerd, en alle afleveringen zijn terug te kijken via Uitzending Gemist.