• 0229-502000
 

Samen op weg met…
Martijn Kuipers
chauffeur Beneluxtransport

  |   100dagen100collegas

Bier, bier en nog eens bier op deze speciale dag voor collega Martijn Kuipers: hij is namelijk precies 12,5 jaar in dienst, en heel toepasselijk rijdt hij zijn ritten vandaag voornamelijk langs brouwerijen. Er staan diverse brouwerij-klanten in Amsterdam en Haarlem op het menu, waaronder Oedipus, Uiltje Brewery en Brouwerij ’t IJ waar we zelfs een rondleiding krijgen bij het vulproces! Waar Martijn overigens erg mee in zijn nopjes is: “Dit zijn de mooiste flesjes die er zijn. Ik heb er zelfs een t-shirt van!”.

Om de gezellige dag helemaal compleet te maken, laden we ook nog bij Mosterdmolen De Huisman in Wormerveer, waar de overheerlijke echte Zaanse Mosterd vandaan komt, bijvoorbeeld voor bij… de borrelhapjes 🙂

Onderweg ‘doen’ we nog even de IJ-tunnel, vertelt Martijn over zijn eerste jaren in de winkeldistributie, en krijgen we uitleg over de Low Rider elektrische pompwagen, afgewisseld met prachtige drone-beelden. Uiteindelijk gaat Martijn compleet vol (“Piest precas…”) naar Wognum om te lossen (“Nou moet ‘ie ff werken, de V8”), waar hem natuurlijk nog wel een leuke verrassing wacht op zijn jubileumdag. Al maken we het niet te bont, want morgen staat voor Martijn alweer heel vroeg de volgende rit op de planning!

(Martijn heeft trouwens ook een eigen YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/martijnkuipers. Erg leuk of ‘lekkah’ zoals hij waarschijnlijk zelf zou zeggen. Al hebben we natuurlijk nóg liever dat je lekker op ons kanaal blijft rondhangen ;-))

* * * Deze vlog maakt deel uit van de serie ‘Samen op weg met …’ waarin chauffeurs van Simon Loos je een dagje meenemen tijdens hun werk. * * *