• 0229-502000
 

Samen op weg met…
Martijn Kuipers
chauffeur Beneluxtransport

  |   100dagen100collegas

Collega Martijn heeft weer eens een ‘hástikke mooi daggie’ voor de boeg. En alhoewel het enthousiasme er bij hem er altijd al vanaf spat, is er dit keer wel een hele gave stop ingepland voor een verrassing in De Lier!

Martijn start de dag bij Picnic in Rotterdam, waar hij zijn wagen met chirurgische precisie tussen de blokken manoeuvreert. (Met een centimetertje ruimte aan beide kanten, en alle doppen nog net zo glimmend als ze waren!) Na het lossen van de pallet zet hij koers naar de Waalhaven. Daar lost hij maar liefst 14 CHEP-pallets met frietsaus, waarbij hij ondertussen nog een paar mooie tips voor ons in petto heeft voor het lossen met de heftruck.

Met een lege combi vervolgt hij zijn weg naar De Lier, vol ongeduld voor de bijzondere onthulling die hem daar te wachten staat… Bij Tekno staat namelijk de voorraad met de allernieuwste miniaturen te wachten om mee te gaan naar Wognum, en omdat dit modellen van ‘zijn’ wagen zijn, heeft Martijn de primeur om ze te bewonderen! Na een leuk rondje door het museum van Tekno is het dan eindelijk zover, en krijgt Martijn de prachtige 1:50 miniatuur van de Scania LZV S-serie met … in zijn handen gedrukt. Schitterønt!

Met de Scania’s in de Scania gaat de rit vervolgens verder naar Amsterdam waar de combi tussen al het vliegtuigengeweld weer helemaal volgeladen wordt op twee locaties van Rapid Logistics.

* * * Deze vlog maakt deel uit van de serie ‘Samen op weg met …’ waarin chauffeurs van Simon Loos je een dagje meenemen tijdens hun werk. * * *