• 0229-502000
 

Maak een rit in de vrachtwagen tijdens onze banendag in Almere

800x600
  |   home

Simon Loos houdt op zondag 13 november een banendag op de standplaats in Almere. Dit keer pakken we extra groot uit: bezoekers kunnen zelfs een ritje maken in de vrachtwagen. Naast ervaren chauffeurs, zoeken we voor deze regio namelijk ook kandidaten voor ons opleidingstraject Les met Loos. Nieuwsgierig? Dan zien we je graag zondag in Almere!

Geïnteresseerden voor een baan bij Simon Loos, kunnen aanstaande zondag langskomen op onze standplaats in Almere (adres: Brigitten 1, dc Lidl). De deuren staan wagenwijd open tussen 10.00 en 15.00 uur. Onze collega’s staan klaar om je alles te vertellen over het werk bij Simon Loos.

Ritje met de vrachtwagen
Deze banendag is niet alleen een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze organisatie, maar ook met het chauffeursvak an sich. Dankzij Transportopleider.nl, verkeersschool Trilling en Bruinsma verkeersopleidingen staan er gedurende de hele dag vrachtwagens klaar waar bezoekers een ritje in kunnen maken. Wie daarna helemaal verkocht is, kan bij ons voordelig zijn of haar C(E)-rijbewijs halen (met slagings- én baangarantie) via het opleidingstraject Les met Loos.

Wil je meer informatie over de banendag? Kijk dan op onze werkenbij-site.