• 0229-502000
 

Kom langs: zaterdag 14 januari open dag bij standplaats in Oss

  |   home

Begin 2023 opent het splinternieuwe distributiecentrum van PLUS in Oss, waar onder meer Simon Loos zorg draagt voor het logistieke proces. Tijdens een open dag op zaterdag 14 januari is Simon Loos aanwezig om bezoekers alles te vertellen over de logistieke banen op deze locatie. Wil je er ook bij zijn? Kom gerust langs! Wie weet ga je na jouw bezoek met een mooie job richting huis.

Het magazijn in Oss is het logistieke centrum van PLUS. Vanuit deze hypermoderne locatie worden alle PLUS-filialen in Nederland bevoorraad. Simon Loos zet niet alleen chauffeurs in, maar zorgt ook voor een team van logistiek medewerkers op locatie. Zij helpen de chauffeurs met het laden van de vrachtwagens, zodat het gehele logistieke proces zo efficiënt mogelijk verloopt.

Open dag op 14 januari
Vanwege de opening van het nieuwe distributiecentrum, houdt PLUS op zaterdag 14 januari een open dag tussen 13.00 en 17.00 uur. Bezoekers krijgen een rondleiding en kunnen (als ze dat willen) direct solliciteren. Simon Loos is aanwezig om alles te vertellen over de banen voor chauffeurs en logistiek medewerkers. Je kunt je aanmelden voor de open dag via de website van PLUS (locatie: Keltenweg 30 in Oss).

Werken voor Simon Loos in Oss
Voor deze standplaats zijn wij nog op zoek naar chauffeurs (ook in opleiding), logistiek medewerkers en een logistiek teamleider. Nieuwsgierig? Bekijk de vacatures hieronder of neem contact met ons op via werken@simonloos.nl.

Vacature: Chauffeur Winkeldistributie (Oss)
Vacature: Opleiding tot vrachtwagenchauffeur
Vacature: Logistiek Teamleider
Vacature: Logistiek Medewerker
Vacature: Resourceplanner (Oss)